Geen producten (0)
Geen producten (0)
Voor de professionele markt
Binnenkort leverbaar!
8002 046 060 aluminium verstekhoek 002 2 2 1 5
1 2 3
 

Aluminium hoekprofiel hordeur - zware kwaliteit

€ 7,25 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Omschrijving

Sterke aluminium hoeken voor hordeuren

Deze aluminium hoekverbindingen zijn passend op onze sterke hordeurprofielen. Naast de kunststof verstekhoeken en de kunststof hoekverbinding 90 graden die optioneel meegeleverd worden bij de hordeur bouwpakketten, kunnen we ook aluminium hoekstukken leveren. Deze hoeken worden niet aangeboden als optie bij de bouwpakketten, omdat het een product is welke met een speciale pers vastgezet dient te worden. Voor de 'normale' markt is dat een optie aangezien men normaal niet over een dergelijke pers beschikt. Voor de zakelijke / industriële markt kan het echter een mooi degelijk product zijn. Voor deze hoeken dienen de profielen verstek gezaagd te worden, waarna de hoeken in de profielen vallen. De profielen worden van buiten af aangedrukt met een pers, waardoor de aluminium hoeken geklemd worden. 

Horrenbouw en hordeuronderdelen

Horrenbouw levert al lange tijd alles op het gebied van horren en hordeuren, met name op gebied van zelfbouw. Op het gebied van de hordeuren en bijbehorende onderdelen is het assortiment aanzienlijk uitgebreid, onder andere met deze sterke aluminium verstekhoeken voor hordeuren. Uiteraard ook alle andere losse onderdelen leverbaar.

Sterke aluminium hoeken voor hordeuren kopen

Zoals gezegd zijn dit zeer sterke hoekprofielen, echter zijn ze bedoeld om vast te zetten door middel van een pers. Een dergelijke pers is meestal niet in bezit van de consument, waardoor deze hoeken niet als optie worden aangeboden bij onze hordeur bouwpakketten. Echter, voor de zakelijke markt die wellicht wel de beschikking heeft over een pers is dit een zeer mooi en degelijk product voor het maken van hordeuren. U kunt deze aluminium hoeken eenvoudig via de webshop bestellen. Heeft u nog vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op per mail of telefoon. Ook kunt u direct iemand spreken via de live chatfunctie.