Geen producten (0)
Geen producten (0)

Hordeuren in alle soorten en maten

In deze categorie vindt u hordeuren welke kant en klaar geleverd worden. Hordeuren zijn ideaal wanneer u met het mooie weer de deuren geopend wilt hebben om ze te kunnen genieten van de buitenlucht. De hordeuren die Horrenbouw levert zijn deuren van een uitstekende kwaliteit, niet te vergelijken met de producten die u in de bouwmarkten vindt. Er zijn vele soorten zeer degelijke hordeuren leverbaar, waarbij elke hordeur zijn eigen voordelen heeft. Op deze manier is voor elke toepassing een passende hordeur leverbaar. Bekijk alle hordeuren en geniet van de frisse buitenlucht, zonder dat er ongedierte in huis komt. Nu ook leverbaar, hordeur bouwpakketten van uitstekende kwaliteit! 

 

Onze soorten hordeuren

Zoals gezegd zijn er meerdere soorten kwalitatieve hordeuren leverbaar. De drie soorten die Horrenbouw aanbiedt zijn de scharnierende hordeuren, de schuifhordeuren en de plisse hordeuren. Elk van deze deuren hebben hun eigen functie en toepassing. Nieuw zijn ook de hordeur bouwpakketten!

Scharnierende hordeuren
Scharnierende hordeuren worden gemaakt van aluminium profielen, gaas, magneten en scharnieren. Deze deuren worden op het kozijn geplaatst door middel van scharnieren en magneten. Dit is een simpel maar zeer doeltreffende manier om ongedierte buiten de deur te houden. Als optie te voorzien van een schopplaat. Te verkrijgen in vele verschillende RAL kleuren, voor elk kozijn een passende kleur!

Schuifhordeuren
De schuifhordeuren zijn deuren die niet scharnieren, maar open geschoven kunnen worden. Aan de bovenkant zit een bak waar de schuifhordeur bevestigd zit, aan de onderkant zit een rail die de deur geleidt. Er kan gekozen worden voor een deur die naar links schuift, of die naar rechts schuift. Eventueel te voorzien van een schopplaat. 

Plisse hordeuren
Plisse hordeuren zijn hordeuren die in en uit elkaar vouwen als een harmonica. Plissedeuren zijn zeer luxe hordeuren welke te verkrijgen zijn met vele opties. Bekijk alle opties door de categorie te openen. 

Hordeur bouwpakketten
Nieuw zijn de hordeur bouwpakketten. Ook deze zijn van uitstekende kwaliteit, met als grote extra pluspunt dat deze met alle soorten horgaas leverbaar is, daar waar de kant&klare hordeuren alleen met normaal gaas of plissegaas leverbaar zijn. 

 

Horrenbouw en hordeuren

Horrenbouw levert al sinds lange tijd alles op het gebied van horren, zowel zakelijk als voor particulieren. Denk hierbij aan naast hordeuren ook aan raamhorren, zowel kant en klare producten als losse producten en bouwpakketten. Onze kernpunten zijn kwaliteit, betaalbaarheid, snelle leveringen en deskundigheid. Daarnaast bieden we een uitstekende service en zijn we bereikbaar op vele manieren, waaronder een live chat. 

Online hordeuren kopen

Bestel uw scharnierende hordeur, schuifhordeur of plisse hordeur gemakkelijk en snel online. U kunt het officiele bestelformulier online invullen, waarna wij contact met u zullen opnemen om een en ander te controleren. U kunt nu trouwens ook luxe hordeur bouwpakketten bestellen!