Geen producten (0)

Hor reparatieservice Groningen

Horren zijn eigenlijk onmisbaar in ieder huis en daarom hebben veel mensen deze horren in huis, waarmee het woongenot aanzienlijk verbetert. Normaal gesproken hebben deze horren weinig onderhoud nodig, af en toe schoonmaken volstaat in de regel. Horren kunnen echter na verloop van tijd wel kapot gaan. Wanneer horgaas vele jaren in aanraking is geweest met zon en regen kan het uiteindelijk kapot gaan. Een nieuwe hor kopen is dan niet nodig, wij kunnen dan uw bestaande hor repareren en het horrengaas vervangen. 

Horgaas herstellen 

Het horrengaas van horren is goed te vervangen. Hierbij is het mooie dat Horrenbouw Groningen dit voor u kan doen, waarbij u de keuze heeft uit vele soorten gaas. U kunt kiezen om de hor weer te voorzien van standaard gaas welke leverbaar is in vele kleuren, maar u kunt ook kiezen voor bijvoorbeeld sterker gaas door middel van Petscreen. Of kiezen voor pollengaas indien u last heeft van hooikoorts. Er is voor elke situatie een geschikt type horrengaas aanwezig. Naast het horrengaas wordt ook het inrolpees vervangen, zodat u weer een geheel frisse hor mee terug kunt nemen. Ook zaken als kapotte veertjes of gebroken hoekstukken kunnen we herstellen. Op deze manier kunt u de kosten behoorlijk lager houden dan wanneer u weer een nieuwe hor zou moeten kopen. 

Voordelig uw hor laten herstellen

Het herstellen van gescheurd horrengaas of een gebroken veer is een stuk voordeliger dan wanneer u een geheel nieuwe hor zou moeten laten maken. Wij herstellen uw kapotte hor tegen scherpe prijzen. U kunt ons gerust bellen, mailen of aanspreken via de livechat om uw hor te laten repareren of een vrijblijvende prijsopgaaf te vragen. U kunt ook onderstaand contactformulier invoeren.

 

 

            

Contactformulier