Geen producten (0)

Over Horrenbouw

Bekijk hier onze algemene voorwaarden

Horrenbouw is een jong en dynamisch bedrijf wat is opgericht in 2012 en volledig is gespecialiseerd in insectenwering, met name zelfbouw, maar ook kant&klaar. Horrenbouw heeft sindsdien een grote groei doorgemaakt wat heeft geresulteerd in een ruimer assortiment, meer kennis en scherpere prijzen. Door onze kennis, onze kanalen en ervaringen kunnen we zowel particulieren als bedrijven voorzien in alle benodigdheden voor het zelf bouwen van horren. Op gebied van horren kent Horrenbouw een zeer ruim assortiment onderdelen, welke zowel los te koop zijn als per compleet bouwpakket worden aangeboden. 

Naast hordelen levert Horrenbouw ook originele vliegengordijnen van zowel Sun-arts, Torresol en Degor. Dit zijn kwalitatief zeer goede originele vliegengordijnen en de keuze is enorm. Een derde onderdeel zijn de elektrische vliegenvangers en toebehoren. 

Tot en met 31-12-2016 is Horrenbouw eigendom geweest van Swalmensales te Swalmen. Wegens omstandigheden heeft de vorige eigenaar afstand moeten doen van de onderneming en zijn wij, Wegro Webverkoop VOF, vanaf 1-1-2017 verder gegaan om met de onderneming een volgende stap te kunnen zetten. Dit houdt in een vlotte levering van een uitgebreid assortiment in combinatie met kennis en een uitstekende klantenservice. Het assortiment wordt hierbij constant uitgebreid. Het grote voordeel voor de klant is dat we voor (bijna) elke situatie en passende oplossing hebben. Daar waar de bouwmarkten niet alles op gebied van insectenwering in het assortiment heeft, heeft Horrenbouw dit wel. Zoekt u toch nog wat specifieks? Laat het ons weten en we bekijken de mogelijkheden. 

Onze bedrijfsgegevens zijn:

Horrenbouw.nl
Neutronstraat 15
9743 AM Groningen
Telefoonnummer 050-3070010. 

KvK nummer: 57326428 

BTW nummer: NL852533147B01

Iban: NL 44 RABO 0136987125

Swift/ Biccode RABONL2U

Email: info@horrenbouw.nl
Voor vragen kunt u ook direct contact opnemen met een medewerker via de chat. U vindt het rode icoontje rechtsonder in beeld. 
Met vriendelijke groet,
Het Horrenbouwteam