Geen producten (0)

Muggengaas kopen

 

Muggengaas
Horrenbouw levert al sinds jaren alle producten welke nodig zijn om horren te bouwen. Een belangrijk onderdeel daarbij is het muggengaas. Met name in Belgie wordt horrengaas vaak muggengaas genoemd. Muggengaas is dus precies hetzelfde als horrengaas. Dit gaas is leverbaar in vele verschillende soorten, maten en kleuren. Horrenbouw levert deze soorten allemaal. Standaard wordt vaak het professionele glasfiber muggengaas gebruikt. Dit is dan ook leverbaar in vele verschillende maten en kleuren. De smalste afmeting is 30 cm breed, het meest brede gaas is 240 cm breed. Het gaas kan besteld worden per strekkende meter, maar ook per volle rol. Naast grijs glasfiber gaas biedt Horrenbouw ook zwart gaas, wit gaas en beige gaas aan. Ook dit is per rol of per strekkende meter verkrijgbaar. Uiteraard voor zeer scherpe prijzen en van goede kwaliteit. Een andere benaming is ook wel vliegengaas of muskietengaas.

Petscreen
Een ander soort muggengaas is Petscreen. Petscreen wordt gebruikt voor horren indien er huisdieren in de buurt zijn. De huisdieren kunnen het standaard gaas met hun scherpe nagels kapot krabben. Bij petscreen kan dit niet waardoor uw horren mooi en heel blijven. Dit specifieke gaas is leverbaar in de kleuren zwart en grijs. De afmetingen zijn 90 cm en 120 cm. Petscreen is zowel per strekkende meter als per volle rol verkrijgbaar. 

Aluminium gaas, pollengaas en rvs muggengaas
Aluminium muggengaas is een ander soort extra sterk gaas wat toegevoegd is aan het ruime assortiment muggengaas wat Horrenbouw kent. Verkrijgbaar in grijs en zwart, zowel per strekkende meter als per rol. Pollengaas is een soort gaas wat de pollen in de lucht tegenhoudt. Met name mensen met hooikoorts maken veel gebruik van aluminium gaas. Als laatste is het rvs muggengaas toegevoegd, verkrijgbaar in meerdere afmetingen. 

Via onderstaande categorieafbeeldingen kunt u direct naar de juiste categorie:

Horrenbouw en muggengaas

Horrenbouw is enkele jaren geleden opgericht en heeft de focus en kennis om u het juiste muggengaas te bieden. Door onze ervaring en relaties bieden wij u de mogelijkheid om te kiezen uit diverse soorten, kleuren en maten gaas. Naast gaas worden ook alle andere horonderdelen zoals profielen, onderdelen en complete bouwpakketten geleverd. Dit doen wij op basis van kwaliteit, snelle leveringen en deskundigheid. Daarnaast bieden wij een uitstekende service en zijn we op vele manieren bereikbaar, waaronder een live chat. 

Alle voordelen samengevat:

  • Uitstekende service
  • Ruim assortiment
  • Goede prijzen
  • Levering door heel Europa
  • Uitstekende kwaliteit
  • Achteraf betalen mogelijk

Direct muggengaas bestellen

Heeft u het muggengaas gevonden wat geschikt is voor uw toepassing, bestel dan online en wij zorgen dat het binnen enkele dagen bij u geleverd wordt. De levertijd is slechts enkele dagen. Tevens zijn er vele betaalmogelijkheden zoals internetbankieren, Paypal of Afterpay. Voor bedrijven kunnen offertes gemaakt worden. 

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u direct live een gesprek beginnen met een van onze medewerkers via de live chat. Daarnaast zijn we bereikbaar via de email, info@horrenbouw.nl of per telefoon, 050-3070010.