Geen producten (0)

Horprofielen op maat laten zagen

Het is nu ook mogelijk om uw horprofielen op maat te laten zagen. Dit gaat in eerste instantie om de horbouwpakketten. Hierdoor ontvangt u als het ware een halffabrikaat waarbij u de hor alleen nog maar in elkaar hoeft te zetten, wel zo makkelijk! Niet iedereen beschikt over een goede zaag of de kennis en ervaring om de horprofielen op de juiste manier af te zagen. Met de zaagservice zijn deze problemen verleden tijd! Voor deze dienst vragen wij een bedrag van 15 euro per bouwpakket, aangezien er de nodige tijd in gaat zitten om de profielen netjes en op de juiste maten te zagen. De profielen kunnen zowel recht als in verstek gezaagd worden. 

Hoe werkt de zaagservice? 

De zaagservice wordt als optie aangeboden bij alle type inzethor bouwpakketten. U vindtbij de bouwpakketten de optie 'zaagservice', waar u kiest voor 'ja'. Vervolgens voert u bij de opmerkingen de dagmaat in alsmede het type kozijn wat u heeft. Het type kozijn geeft u aan door de toepassing aan te geven, te weten toepassing 1, 2, 3 of 4. Op deze manier weten wij welke marges we moeten hanteren zodat de horren goed passen en er ruimte is voor de bevestiging van bijvoorbeeld de verenstaaltjes. Uiteraard moeten de maten wel binnen de opgegeven maatgroep passen. Als u bijvoorbeeld 100 x 100 cm selecteert, dan kunnen de profielen bijvoorbeeld op 95 x 95 cm gezaagd worden. Ze kunnen dan echter niet op bijvoorbeeld 110 cm gezaagd worden.

Let op, de verantwoorlijkheid van het doorgeven van de juiste info ligt altijd bij de klant. Gezaagde profielen kunnen niet retour. 

Uitleg dagmaat en toepassingen

De dagmaat is de afstand aan de binnenkant van de kozijnen, zowel de hoogte als de breedte. Het is eigenlijk vrij eenvoudig, zie ook onderstaande plaatje van de dagmaat. Geef de maat exact door, liefst in millimeters. 

Dagmaat:

 

Toepassingen inzethorren

horprofiel toepassing 1

horprofiel toepassing 2

horprofiel toepassing 3

horprofiel toepassing 4

Voorbeelden - foto's toepassingen

Er zijn veel verschillende type kozijnen. Hierboven ziet u de technische tekeningen, maar deze zijn niet altijd door iedereen te lezen. We plaatsen hier per toepassing een foto met een voorbeeld. Het is niet gezegd dat uw kozijn gelijk moet zijn aan de foto, maar het kan misschien wel een extra stukje herkenning geven wat u kan hepen. 

Voorbeeld toepassing 1: 

Toepassing 1 voorbeeld    

 

 

Voorbeeld toepassing 2A:

 

Voorbeeld toepassing 3, aluminium strip niet gelijk aan kozijn (verspringend):

 

 

Voorbeeld toepassing 4, aluminium strip gelijk aan kozijn (niet verspringend):

 

 

Gebruik maken van de zaagservice

Wilt u uw profielen op maat aangeleverd krijgen, zodat u alleen de hor nog in elkaar hoeft te zetten? Maak dan gebruik van de zaagservice. U geeft uw dagmaat en uw toepassing door en wij zullen uw profielen op de jusite maten aanleveren, wel zo makkelijk! Nog vragen? Neem vrijblijvend contact op per mail of telefoon. Ook kunt u direct een medewerker spreken via de live chatfunctie.