Geen producten (0)
Geen producten (0)

Stel uw eigen sterke hordeur samen

Het hordeur bouwpakket is een van de nieuwste producten van Horrenbouw. Daar waar kant & klare hordeuren al leverbaar waren, zijn deze scharnierende hordeur bouwpakketten na veel vraag ook door onszelf ontworpen en toegevoegd aan het assortiment. Het betreft hier hordeuren van een uitstekende kwaliteit, wat wil zeggen zeer sterke stabiele profielen en onderdelen. Een zeer groot voordeel van de hordeur bouwpakketten is dat ze leverbaar zijn met gaas naar keuze, bijvoorbeeld met Petscreen wanneer u huisdieren heeft. De ervaring leert dat er naar dergelijke zware kwaliteit hordeur bouwpakketten dusdanig veel vraag was, dat we hebben besloten deze toe te voegen aan het assortiment hordeuren. De kleur van de profielen is Wit RAL 9010, Grijs Geanodiseerd. De afmeting van het bouwpakket is 100 breed bij 240 hoog. U kunt dit uiteraard zelf aanpassen naar de voor u geschikte maten. 

Verschillende types hordeur bouwpakketten

De luxe hordeur bouwpakketten bestaan altijd uit de sterke kaderprofielen, een tussenprofiel, gaas naar keuze en onderdelen naar keuze. Daarbij kunt u kiezen uit vele verschillende soorten gaas, een unicum. Denk aan grijs gaas, zwart gaas, wit gaas, Petscreen, pollengaas of extra fijnmazig gaas. Het hordeur bouwpakket kent in de basis dus al vele opties, echter kunt u ook kiezen of de deur scharnierend of schuivend moet zijn. Op deze manier kunt u geheel naar wens een hordeur maken van zeer degelijke kwaliteit. 

Hordeur bouwpakket kopen

Bent u op zoek naar een zware kwaliteit hordeur met horgaas naar keuze? Bekijk dan de luxe hordeur bouwpakketten en stel zelf het bouwpakket van uw keuze samen. U kunt de scharnierende of schuivende hordeur vervolgens zelf passend maken voor uw toepassing. Exclusief verkrijgbaar bij Horrenbouw voor een scherpe prijs. Voor nu zijn de hordeuren alleen af te halen in Groningen, echter zijn we bezig met meerdere afhaalpunten. Verzenden is lastg in verband met de afmetingen. Heeft u nog vragen? Neem geheel vrijblijvend contact op per mail of telefoon. U kunt ook direct een medewerker spreken via de live chatfunctie.