Geen producten (0)
Geen producten (0)

Schuifhordeuren

Een schuifhordeur, de naam zegt het al, is een hordeur welke naar links of rechts open geschoven kan worden. Dit is een ideaal systeem om met mooi weer van de buitenlucht te kunnen genieten, zonder dat daarbij vliegend ongedierte naar binnen komt. Schuifhordeuren zitten aan de bovenkant bevestigd in een bak en aan de onderkant worden ze begeleid door een rail. De rail kan op de vloer, maar ook aan de muur bevestigd worden. Optioneel is de deur te voorzien van een schopplaat. Ook kan de schuifhordeur als dubbele deur besteld worden. In alle gevallen betreft het zeer degelijke kant & klare hordeuren van een uitstekende kwaliteit welke niet te vergelijken valt met producten uit de bouwmarkten! Bekijk ons gehele assortiment op Horrenbouw.nl.

Sorteer op:  

Schuifhordeur tot 300 cm Schuifhordeur samenstellen De schuifhordeur is een…
€ 595,00
Op voorraad

Verschillende uitvoeringen schuifhordeuren

Schuifhordeuren, ook wel schuifhorren genoemd, zijn in de basis allemaal gelijk. Ze zijn door middel van een aantal opties zo te maken dat ze perfect geschikt zijn voor uw situatie. De hordeur is leverbaar in vele RAL kleuren, zodat de basis past bij de kleur die u in huis heeft. Als optie kunt u kiezen voor zwart gaas, een schopplaat, een eindkap voor de bovenbak en, in geval van dubbele plaatsing een middenstop voor de bovenbak. Op deze manier kunt u de schuifhordeur precies zo samenstellen als u zelf wilt. 

Horrenbouw en schuifhorren

Horrenbouw levert sinds vele jaren horproducten aan zowel de particuliere als de zakelijke markt. Dit doen we op basis van deskundigheid, scherpe prijzen en kwaliteit. Daarnaast bieden we een uitstekende klantenservice. De hordeuren worden niet met de reguliere post verstuurd, maar met een eigen bezorgservice. Dit om een smetteloos product te kunnen garanderen. Een andere mogelijk is de hordeur af te halen bij onze werkplaats. 

Schuifhordeur online kopen

Wanneer u op zoek bent naar een schuifhor om voor uw deur te plaatsen, dan bent u bij Horrenbouw op de juiste plek. We bieden hordeuren aan tegen zeer scherpe prijzen en van een uitstekende kwaliteit. U kunt alle informatie vinden bij de productomschrijvingen, waarna u het officiele bestelformulier kunt invullen. Hierna nemen we contact op om even te controleren of alles goed is ingevuld.