Geen producten (0)
Geen producten (0)
Voor schuivende hordeuren
Schuifdeurrail Aluminium 150 cm Onderdelenset schuifhordeur (niet meegeleverd)
1 2
 

Schuifdeurrail voor schuifhordeur - 150 cm - Aluminium

€ 22,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 1 a 2 werkdagen
Specificaties
Afmetingen (l,b,h) 150 x 2,70 x 2,20 cm
Omschrijving

Rail voor schuifhordeuren - 150 cm

U ziet hier een rail welke gebruikt kan worden voor schuifhordeuren. Geschikt voor hordeuren met wieltjes aan de bovenkant die in deze aluminium rail 'hangen'. Het betreft een aluminium schuifdeurrail welke een gewicht kan dragen tot 20 kg. De lengte van de schuifdeurrail is 150 cm. Tevens bieden wij een onderdelenset voor hordeuren aan welke voorzien is van wieltjes welke passen bij deze hordeurrail. U vindt deze hordeur onderdelenset hier. Daarnaast zijn ook alle andere onderdelen voor hordeuren los verkrijgbaar, denk aan sterke hordeurprofielen, hoekstukken enz, De lengte is 150 cm, de hoogte 2,7 cm en de diepte 2,2 cm. Te monteren door middel van schroeven (niet meegeleverd). 

Horrenbouw en hordeuronderdelen

Horrenbouw levert al lange tijd alles op het gebied van horren en hordeuren, met name op gebied van zelfbouw. Op het gebied van de hordeuren en bijbehorende onderdelen is het assortiment vanwege grote vraag behoorlijk uitgebreid, onder andere met deze (schuif)hordeurrail. Uiteraard ook alle andere losse onderdelen op het gebied van zelfbouwhorren leverbaar.

Schuifrail voor hordeuren kopen

Wilt u zelf een schuifhordeur maken, of onderdelen vervangen? Bekijk dan onze hordeuronderdelen waaronder deze hordeurrail. Leverbaar met bijbehorende onderdelenset. Levering binnen 1 a 2 werkdagen. Nog vragen? Neem vrijblijvend contact op per mail of telefoon. Ook kunt u direct een medewerker spreken via de live chatfunctie.