Geen producten (0)
Geen producten (0)

Bouwpakket luxe scharnierende hordeur

Een bouwpakket voor een luxe hordeur, welke zelf samengesteld kan worden, dat is waar steeds meer vraag naar is gekomen en dat is wat we nu ook kunnen aanbieden. Het betreft een bouwpakket voor een scharnierende hordeur welke is voorzien van zeer degelijke sterke profielen waarmee een uiterst stevige hordeur gemaakt kan worden. Het complete bouwpakket waarmee u deze luxe hordeur kunt maken bestaat uit profielen met de afmeting 242 cm hoog x 100 cm breed. De profielen kunt u zelf op maat maken. Dit luxe bouwpakket is voor (bijna) elke situatie een mooie oplossing om vliegend ongedierte buitenshuis te houden, met als unieke voordeel dat elk type horgaas geselecteerd kan worden. Topkwaliteit voor een scherpe prijs! Leverbaar in de kleuren WIT 9010 en Grijs Geanodiseerd. 

Luxe hordeur zelf samenstellen

De kwaliteit is niet het enige sterke punt van deze hordeur bouwpakketten. Het zelf kunnen samenstellen maakt deze hordeur uniek. Daar waar andere hordeuren vaak alleen met normaal gaas leverbaar zijn, zijn deze hordeuren leverbaar met een gaastype naar keuze. Horrenbouw kent een zeer ruim assortiment gaas en al deze gaassoorten kunnen dus gebruikt worden bij het bouwpakket. Met name Petscreen wordt veel gevraagd, aangezien dit type gaas niet door huisdieren kan worden vernield. De hordeur blijft dus heel en uw huisdier blijft binnen. Daarnaast kunt u natuurlijk ook gewoon gaas gebruiken, of bijvoorbeeld anti pollengaas. U hoort al, de mogelijkheden zijn groot. Daarnaast kunt u ook nog kiezen tussen verstekhoeken en normale hoeken om de profielen te verbinden. De keuze is aan u. Uiteraard behoort een schopplaat ook tot de mogelijkheden. Een tussenprofiel met handgreep wordt standaard meegeleverd. 

Hordeur onderdelen

Naast een compleet bouwpakket voor een sterke hordeur kunt u ook alle onderdelen los bestellen. Dit geldt voor bijvoorbeeld de hoekstukken, de blokjes voor de tussenprofielen, het gaas, het inrolpees, de luxe sterke hordeurscharnieren, handgrepen en de schopplaat. Sterker nog, er worden zelfs meer onderdelen aangeboden dan standaard in de bouwpakketten zitten. Deze extra onderdelen zijn meer voor de industriele markt, maar kunnen uiteraard ook voor uw hordeur gebruikt worden indien u over de mogelijkheid beschikt deze hordeuronderdelen toe te passen. 

Zelf een luxe hordeur maken

Wilt u graag insecten buiten houden door middel van een zeer degelijke luxe hordeur die u zelf in elkaar kunt zetten, bestel dan een hordeur bouwpakket. Kies voor een scharnierende hordeur of een schuifhordeur voorzien van een type gaas naar keuze. Wanneer u over enige handigheid beschikt zult u vliegend ongedierte op een stijlvolle manier buiten de deur houden.