Geen producten (0)

Torresol vliegengordijn

Bent u specifiek op zoek naar een Torresol vliegengordijn? Dan bent u bij Horrenbouw aan het juiste adres. Op deze pagina vindt u alle soorten vlieggordijnen van het merk Torresol. Een Torresol vliegengordijn is van een hoge kwaliteit en wordt in Nederland gemaakt. Het is een uitstekende oplossing tegen naar binnen vliegend ongedierte. Frisse lucht kan makkelijk naar binnen, maar vliegende insecten blijven dankzij een Torresol vliegengordijn buiten. Torresol vliegengordijnen zijn verkrijgbaar in alle afmetingen, verschillende materialen en in diverse kleurstellingen.

Geen producten (0)

Helaas bevinden er zich in deze categorie nog geen producten.

Probeert u het later nog eens!

Over Torresol

Wanneer u een Torresol vliegengordijn wilt bestellen in de webshop van Horrenbouw, heeft u de keuze uit de volgende materialen vliegengordijnen:

  • Standaardhulzen;
  • Luxe hulzen;
  • Aluminium ketting;
  • Kunststof draad;
  • Lamelen;
  • Magneetgordijnen.

Voordat u uw Torresol vliegengordijn bestelt dient u de maat van uw deurkozijn op te meten. U heeft namelijk uw kozijnbreedte- en hoogte nodig om te kiezen uit diverse soorten vliegengordijnen. De levertijd is (indien voorradig en als het een voorraadpakket betreft) gemiddeld 2 werkdagen.

Verban ongedierte uit huis met Torresol vliegengordijnen

Wordt u gek van het ongedierte dat ongevraagd naar binnen vliegt door open ramen en deuren? Aarzel dan niet om een Torresol vliegengordijn aan te schaffen. U zult merken dat u na plaatsing van uw vlieggordijn een stuk meer rust ervaart, omdat u niet meer te pas en te onpas insecten in uw kamer tegenkomt.

Ontdek alles over de Torresol vliegengordijnen van de beste kwaliteit, de betaalbare vliegengordijnen van Horrenbouw en alles voor het zelf bouwen van uw horren. Heeft u horren nodig? Wij verkopen kant-en-klaar horren en alles voor het zelf maken van uw hor. Van vliegengordijn tot inzethor.

Direct een Torresol vliegengordijn bestellen

Wanneer u een Torresol vliegengordijn bestelling bij Horrenbouw plaatst van boven de €50,- binnen Nederland, dan is uw levering gratis. Anders betaalt u slechts €5,95 verzendkosten. Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW. Wacht niet langer en koop een voordelige maar goede oplossing tegen muggen en vliegen!