Geen producten (0)
Geen producten (0)
Sterke hordeur T-stukken
Hordeur T-verbinding Hordeur T-stuk Wit Opbouwtekening hordeur compleet Hordeur compleet pakket
1 2 3 4
 

Sterke T-stukken voor hordeur tussenprofiel

€ 3,75 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 1 tot 2 werkdagen
Omschrijving

Hordeur T-stuk voor tussenprofiel hordeur

De T-verbindingsstukken die u hier ziet zijn geschikt onze hordeurprofielen en hordeurtussenprofielen te koppelen. Het betreft een dik sterk kunststof T-stuk welke ook bij de hordeur bouwpakketten geleverd worden. Deze hordeur T-stukken zijn nu dus ook los leverbaar en passend op onze hordeurprofielen. Ter info, deze hoeken passen dus niet op de normale horprofielen voor raamhorren. Meestal worden per hordeur 2 tussenprofielen gemoteerd. Een om de schopplaat op te monteren onder, en een halverwege waar ook de handgrepen op gemonteerd worden. Let op: deze hoeken passen alleen op onze hordeur(tussen)profielen. De T stukken verbreden het tussenprofiel met 30 mm per T-stuk. De hordeurprofielen worden met 36 mm verlengd per T-stuk. 

Horrenbouw en hordeuronderdelen

Horrenbouw levert al lange tijd alles op het gebied van horren en hordeuren, met name op gebied van zelfbouw. Op het gebied van de hordeuren en bijbehorende onderdelen is het assortiment aanzienlijk uitgebreid, onder andere met deze sterke verstekhoeken voor hordeuren. Uiteraard ook alle andere losse onderdelen leverbaar.

Sterke T-stukken voor hordeuren kopen

Wilt u zelf een sterke hordeur maken met onder andere T-verbindingen? Neem dan deze sterke hordeur T-stukken. Deze zijn passend op onze degelijke hordeurprofielen en tussenprofielen. Of ze ook op profielen van andere makelij passen is ons niet bekend. Bestel de hoeken eenvoudig via de webshop en u kunt binnen 1 a 2 werkdagen uw eigen hordeur maken. Nog vragen? Neem vrijblijvend contact op per mail of telefoon. Ook kunt u direct een medewerker spreken via de online chat.