Geen producten (0)
Geen producten (0)
Sorteer op:  

Rolhor Bouwpakketten Bekijk hier de montagehandleidingRolhor als bouwpakket Op…
€ 99,95
Op voorraad

Rolhorramen en rolhordeuren

 

Rolhorramen en rolhordeuren zijn zeer geschikt om ongedierte buiten de deur te houden. Door middel van een handig rolsysteem zijn dit soort horren zeer makkelijk te openen en te sluiten. U kunt alle betreffende informatie vinden door op de producten te klikken. De raamrolhorren zijn leverbaar als bouwpakket, hierdoor zijn deze zeer voordelig aan te bieden. Een ander groot voordeel is dat ze zeer eenvoudig te monteren zijn. Deze bouwpakket rolhorren zijn leverbaar in meerdere kleuren en afmetingen, welke u in het keuzemenu kunt selecteren. Ook zijn de bouwpakket rolhorren optioneel leverbaar met een rem, hierdoor schiet de rol niet te snel in de cassete wanneer deze geopend wordt. Zoekt u dus een kwalitatief zeer goede rolhor welke u in de dag of op de dag kunt monteren en ook nog eens zeer voordelig geprijsd is, dan zit u helemaal goed bij Horrenbouw!

 Download PDF montagehandleiding

De hor is leverbaar met een remsysteem, zodat de trekstijl niet te hard in de cassette terugschiet. Hij is weersbestendig en onderhoudsvrij en leverbaar in wit RAL 9010.

Rolhorramen en rolhordeuren online kopen

Bent u op zoek naar een (bouwpakket) rolhor? Bekijk onze webwinkel en bestel deze gemakkelijk online. Wij zullen zorgen dat de rolhorren bij u geleverd worden. Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact op via de telefoon, de mail of de livechat.