Geen producten (0)

Horren inmeten, maken en plaatsen in Groningen en omgeving

Horrenbouw is een bedrijf wat zich op de zelfbouw van horren richt door middel van de webshop waar alle horonderdelen worden aangeboden. Echter, wij bieden ook een hor inmeetservice aan waarbij we vrijblijvend langskomen om de horren in te meten en een vrijblijvende offerte aanbieden. Zo kunt u volledig worden ontzorgd en hoeft u niet zelf aan de gang met het maken van de horren. Ook kunnen we daarbij verschillende horopties laten zien en bespreken. Aangezien het in de zomer erg druk is bieden we deze service vooral aan in bijvoorbeeld het voorjaar of het najaar wanneer het iets rustiger is. Echter, in overleg kan dit uiteraard ook in de zomer. 

Hor inmeetservice Groningen

Indien u in Groningen woont kunnen wij zoals gezegd vrijblijvend horren komen inmeten. Ook wanneer u in een straal van ongeveer 20 km om Groningen heen woont kunnen we langskomen. Woont u verder weg en toch van deze inmeetservice gebruik willen maken, neem dan even contact op. 

Horren inmeten en plaatsen

Indien u gebruik wilt maken van onze hor inmeetservice en graag een vrijblijvende offerte wilt ontvangen, neem dan even contact met ons op. Dit kan telefonisch via 0503070010, per mail via info@horrenbouw.nl of via de live chatservice. Ook kunt u onderstaande contactformulier invullen, dan nemen we contact met u op.