Geen producten (0)

Horproducten kopen

Horrenbouw is al vele jaren gespecialiseerd in het leveren van alle soorten horproducten welke u nodig heeft om zelf horren te maken, of om ontbrekende en vermiste horproducten te vervangen. Of u nou op zoekt bent naar horprofielen, horrengaas of horonderdelen, Horrenbouw levert ze in alle soorten, maten en kleuren. Zowel losse horproducten als complete bouwpakketten leverbaar. Dus bent u op zoek naar horproducten, dan zult u deze bij Horrenbouw vinden. 

Alle soorten horproducten

Zoals gezegd levert Horrenbouw alle soorten horonderdelen die u nodig heeft om horren te maken of te herstellen. Deze producten zijn in te delen in 4 categorieën, te weten de horprofielen, het horrengaas, de horonderdelen en de complete bouwpakketten. U kunt via de afbeeldingen rechstreeks naar de horproducten die u nodig heeft. 

 

 

Horprofielen
Horprofielen worden gebruikt als het raamwerk van uw hor. De horprofielen zijn leverbaar voor voorzethorren en voor inzethorren. De profielen voor de voorzethorren zijn 26 mm profielen. De beschikbare kleuren zijn grijs geanodiseerd, wit en creme. De profielen voor de inzethorren zijn leverbaar in 28 mm, 34 mm, 34 mm dunne lip en 43 mm. De beschikbare kleuren zijn wit, creme en antraciet. Alle profielen zijn leverbaar in 100 cm, 150 cm en 200 cm. In de categorie horprofielen vindt u alle horprofielen en alle bijbehorende informatie. 

Horrengaas
Naast de profielen is ook het gaas een onmisbaar horproduct en het gaas wordt dan ook ruimschoots aangeboden. Denk aan standaard glasfiber horgaas, Petscreen, panoramagaas, anti pollengaas en aluminium horrengaas. Alle soorten gaas worden aangeboden in vele maten. Meer informatie over het gaas vindt u in de categorie horrengaas. Horrengaas is leverbaar per meter, maar ook per volle rol. 

Horonderdelen
Tot de belangrijkste horproducten horen uiteraard ook de horonderdelen. Dit zijn de delen om de profielen te verbinden, om het gaas in de profielen te spannen en om de hor te bevestigen voor of in het raam. Het zeer uitgebreide assortiment horonderdelen vindt u in de categorie horonderdelen

Bouwpakketten
U kunt uw hor samenstellen door alle horproducten bij elkaar te zoeken via de site, maar u kunt ook complete bouwpakketten nemen. Deze bouwpakketten zijn zowel voor de voorzethorren als de inzethorren leverbaar. Uiteraard ook weer in diverse afmetingen en in vele samenstellingen. Bekijk alle mogelijkheden in de categorie bouwpakketten.  

Horproducten en Horrenbouw

Horrenbouw levert al jaren alle horproducten voor zowel bedrijven als particulieren. Door onze ervaring en relaties bieden wij u de mogelijkheid om te kiezen uit diverse soorten, kleuren en maten onderdelen. Dit doen wij op basis van kwaliteit, snelle leveringen en deskundigheid. Daarnaast bieden wij een uitstekende service en zijn we op vele manieren bereikbaar, waaronder een live chat. 

Alle voordelen samengevat:

  • Uitstekende service
  • Ruim assortiment
  • Goede prijzen
  • Levering door heel Europa
  • Uitstekende kwaliteit
  • Achteraf betalen mogelijk.

Direct horproducten bestellen

Heeft u de juiste horproducten gevonden? Twijfel niet en bestel snel en gemakkelijk online. Wij zullen zorgen dat uw onderdelen binnen enkele dagen bij u thuis zijn, waarna u zich weer effectief kunt weren tegen muggen en vliegen. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen via de live chat, via de telefoon en via de mail.