Geen producten (0)

 

Vliegengordijn van kunststof

Bent u op zoek naar een vliegengordijn van kunststof, welke naadloos aansluit bij uw interieur en smaak? Dan bent u bij Horrenbouw aan het juiste adres. De kunststof vliegengordijnen zijn onderverdeeld in de subcategorieën 'Draadgordijnen', 'Hulzengordijnen' en 'Kralengordijnen'. Selecteer de juiste categorie en bekijk welk vliegengordijn het beste bij uw smaak en wensen past. Voor elke situatie is een geschikt gordijn leverbaar. 

Gevonden wat u zocht? Bestel het juiste vliegengordijn kunststof  dan in onze webshop. Wanneer de zoektocht niet soepel verloopt, mag u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag met zoeken naar het perfecte kunststof vliegengordijn. 

Geen producten (0)

 

Vliegengordijn van kunststof online kopen bij Horrenbouw

Horrenbouw is al vele jaren dé specialist op het gebied van horren, deurgordijnen en vliegengordijnen. Daardoor hebben wij de focus en kennis om u het juiste vliegengordijn van kunststof te bieden. Wij verkopen de bekende kwaliteitsmerken Sun-arts, Degor en Torresol. Elk van deze merken heeft zijn eigen specifieke vliegengordijnen met bijbehorende eigenschappen. Onder kunststof vliegengordijnen behoren de hulzengordijnen en de kralengordijnen. Nieuw zijn de gordijnen van lamellen en pvc linten.

Snelle levering en hoge kwaliteit

Alle vliegengordijnen zijn leverbaar in gangbare maten, zoals 90 x 210 cm, ideaal voor uw normale deur! Door onze ervaringen en relaties bieden wij u de mogelijkheid om te kiezen uit alle soorten vliegengordijnen. Dit doen wij in combinatie met kwaliteit, snelle leveringen en deskundigheid. Ons assortiment bestaat onder andere uit de volgende vliegengordijnen: magneet vliegengordijn, aluminium vliegengordijn en kattenstaart. 

Keuze uit drie pakketten

Horrenbouw biedt u de mogelijkheid om een vliegengordijn kunststof te bestellen die past binnen uw interieur, smaak en budget. Kiest u voor kralen, hulzen of draden? Bij ons kunt u vliegengordijnen in diverse grootten, stoffen en motieven kopen, waardoor uw vliegengordijn ‘eigen’ aan zal voelen. Deze bieden wij dan ook in drie vormen aan:

  • Doe het zelf-pakket
  • Kant & klaar pakket
  • Maatwerk gordijnen

Vliegengordijn kunststof kozijn

Mocht u een vliegengordijn kunststof willen bestellen, heeft u de maten nodig van het kozijn. Dit is het kozijn van de deur waaraan het kunststof vliegengordijn wordt gemonteerd. De maten die gemeten moeten worden, zijn de breedte en hoogte van het kozijn. Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het opmeten van uw kozijn voor uw vliegengordijn kunststof? Neem dan gerust contact op, wij helpen u van harte.

Bestel direct een vliegengordijn van kunststof

Heeft u een kunststof vliegengordijn gezien in onze webshop die in uw inrichting past? Twijfel dan niet en bestel direct. Vervolgens bezorgen wij uw nieuwe vliegengordijn thuis en kunt u zich stijlvol wapenen tegen vliegen in huis of op kantoor. Heeft u nog vragen of zoekt u een ander type vliegengordijn? Neem dan geheel vrijblijvend contact op per info@horrenbouw.nl of telefoon via 0503070010. Ook kunt u direct een medewerker spreken middels de live chatfunctie, wel zo makkelijk!