Geen producten (0)

Kunststof vliegengordijn

Bent u op zoek naar een kunststof vliegengordijn, welke naadloos aansluit bij uw interieur en smaak? Dan bent u bij Horrenbouw aan het juiste adres. Bij de zoektocht naar een nieuw kunststof vliegengordijn heeft u de keuze uit een draadgordijn, hulzengordijn of kralengordijn. Kies de juiste soort en bekijk welk vliegengordijn het beste bij uw smaak en wensen past. Voor elke situatie is een geschikt gordijn leverbaar!

Gevonden wat u zocht? Plaats dan een bestelling in onze webshop. Wanneer de zoektocht naar een kunststof vliegengordijn niet soepel verloopt, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag met het vinden van het perfecte vliegengordijn van kunststof.

Geen producten (0)

Waarvoor dient een kunststof vliegengordijn?

Zodra de warmere maanden dichterbij komen, merkt u dit hoogstwaarschijnlijk ook aan de vervelende vliegen en insecten die uw woning of kantoor binnenkomen. De deur dichthouden is geen optie omdat dit de circulatie van frisse lucht tegenhoudt, maar de deur openlaten nodigt de beestjes uit om binnen te dringen. Daarom is een kunststof vliegengordijn de ideale oplossing. U kunt met gemak door het vliegengordijn lopen doordat de kunststof stroken zich opzij bewegen en u heeft geen last van ongewenste bezoekers.

Een kunststof vliegengordijn bestaat uit smalle, hangende stroken van draden, hulzen of kralen die naast elkaar hangen. Deze stroken bedekken een geopende deur effectief, maar blokkeren niet de stroom van frisse lucht. Een kunststof vliegengordijn biedt dus een praktische en effectieve oplossing om uw woning of kantoor vrij te houden van vervelend ongedierte, terwijl u toch kunt genieten van de verfrissende luchtstroom. Loop ongestoord door het vliegengordijn en geniet van de warme maanden zonder de nadelen van insectenoverlast.

Welke soorten vliegengordijnen van kunststof zijn er?

Wanneer de keuze uitgaat naar een kunststof vliegengordijn, zijn er drie opties: een draadgordijn, hulzengordijn of kralengordijn. Elk soort gordijn heeft zijn eigenschappen die ideaal zijn voor specifieke situaties, waar we u graag meer over vertellen.

Draadgordijn

Een draadgordijn van kunststof bestaat uit dunne, flexibele draden die naast elkaar hangen. Dit type gordijn biedt uitstekende ventilatie en laat gemakkelijk licht door. Het is duurzaam en eenvoudig te reinigen, waardoor het ideaal is voor gebruik in verschillende ruimtes, zoals uw keuken, serre of terras. Bovendien zijn draadgordijnen één van de meest populaire oplossingen om insecten op een effectieve manier buitenshuis te houden en zijn ze verkrijgbaar in diverse lichtbruin-witte kleurcombinaties..

Hulzengordijn

Het hulzengordijn bestaat uit holle buisjes die aan elkaar zijn geregen. Deze buisjes creëren een barrière tegen insecten terwijl ze toch frisse lucht en natuurlijk daglicht doorlaten. Het hulzengordijn is vooral geschikt voor buitendeuren en patio-ingangen, waar het effectief is in het tegenhouden van vliegende insecten. Deze gordijnen zijn verkrijgbaar met uiteenlopende hulsmotieven, zodat er altijd wel een kunststof vliegengordijn tussen zit die perfect in uw woning aansluit.

Kralengordijn

Een vliegengordijn met kralen bestaat uit lange strengen kralen die aan elkaar zijn bevestigd. Dit type vliegengordijn biedt niet alleen bescherming tegen insecten, maar dient ook als decoratief element in huis. Het kralengordijn is verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen, waardoor het een veelzijdige keuze is voor zowel binnen- als buitentoepassingen. Maak elke ruimte eigen terwijl u vervelende beestjes buiten houdt met een kralengordijn. Wat met name kenmerkend is voor dit vliegengordijn, is het kleurgebruik. Denk aan lichtbruine tinten gecombineerd met vrolijke kleuren om een speels effect te creëeren.

Keuze uit drie pakketten

Horrenbouw biedt u dus de mogelijkheid om een vliegengordijn van kunststof te bestellen die past bij uw interieur, smaak en budget. Kiest u voor draden, hulzen of kralen? Bij ons kunt u een vliegengordijn in diverse maten, stoffen en motieven kopen, waardoor uw vliegengordijn ‘eigen’ aanvoelt. De vliegengordijnpakketten bieden wij dan ook in drie vormen aan:

  • Doe-het-zelf pakket
  • Kant-en-klaar pakket
  • Maatwerk vliegengordijn pakket

Hoe vind ik de juiste maat vliegengordijn?

Wanneer u overweegt om een nieuw vliegengordijn aan te schaffen, is het essentieel dat u de juiste maten kiest en goed rekening houdt met het kozijn van de deur waaraan het kunststof vliegengordijn wordt gemonteerd. Hiervoor kunt u het volgende stappenplan aanhouden:

  1. Meet de deur- en raamopening: met een meetlint meet u nauwkeurig de breedte en hoogte van uw deur- en raamopening op, inclusief kozijnen, waar u uw kunststof vliegengordijn wilt monteren
  2. Houd rekening met de bevestigingsmethode: zorg ervoor dat u de juiste bevestigingsmethode kiest, bijvoorbeeld aan welke kant van de deur u het vliegengordijn plaatst
  3. Voeg desnoods extra breedte en hoogte toe: als u wilt dat het vliegengordijn de opening effectief bedekt, voegt u een extra 3 tot 5 centimeters toe aan de voorheen opgemeten breedte en hoogte
  4. Selecteer het kunststof vliegengordijn dat bij u past: heeft u alle afmetingen? Selecteer dan het vliegengordijn dat bij uw situatie past!

Verder is het goed om te weten dat alle vliegengordijnen leverbaar zijn in gangbare maten, zoals 90 x 210 cm. Deze maat is bijvoorbeeld ideaal voor de normale deur. Door onze ervaringen bieden wij u de mogelijkheid om te kiezen uit een breed scala aan vliegengordijnen. Dit doen wij in combinatie met kwaliteit, snelle leveringen en uiterste deskundigheid. Heeft u bijvoorbeeld hulp nodig bij het opmeten van uw kozijn? Dan helpen we u graag verder!

Horrenbouw: dé horren, deurgordijnen en vliegengordijnen specialist

Horrenbouw is al vele jaren dé specialist op het gebied van horren, deurgordijnen en vliegengordijnen. Daardoor hebben wij de focus en kennis om u het juiste vliegengordijn van kunststof te bieden. Wij verkopen de bekende kwaliteitsmerken Sun-arts, Degor en Torresol. Elk van deze merken heeft zijn eigen specifieke vliegengordijnen met bijbehorende eigenschappen. Ook kunt u ervoor kiezen om deurgordijnen met lamellen, magneten en pvc-linten aan te schaffen.

Bestel direct een vliegengordijn van kunststof

Heeft u een kunststof vliegengordijn gezien in onze webshop die in uw inrichting past? Twijfel dan niet en bestel direct. Vervolgens bezorgen wij uw nieuwe vliegengordijn thuis en kunt u zich stijlvol wapenen tegen vliegen in huis of op kantoor. Heeft u nog vragen of zoekt u een ander type gordijn? Neem dan geheel vrijblijvend contact op door een e-mail te sturen naar info@horrenbouw.nl of te bellen naar 050-3070010. Ook kunt u direct een medewerker spreken via de live chatfunctie, wel zo makkelijk!