Geen producten (0)

 

Kunststof vliegengordijnen

Bent u op zoek naar een kunststof vliegengordijn welke naadloos aansluit bij uw interieur en smaak? Dan bent u bij Horrenbouw aan het juiste adres. De kunststof vliegengordijnen zijn onderverdeeld in de subcategorieën 'draadgordijnen', 'hulzengordijnen' en 'kralengordijnen'. Selecteer de juiste categorie en bekijk welk vliegengordijn het beste bij uw smaak en wensen past. 

Geen producten (0)
Sorteer op:  

W-profiel Sun-arts - in de dag montage vliegengordijn W-profiel - vliegengordijn 'in de dag' monteren Met het…
€ 11,95
Op voorraad

 

Het kunststof vliegengordijn en Horrenbouw

Horrenbouw is vele jaren geleden opgericht en heeft de focus en kennis om u het juiste vliegengordijn te bieden. Wij verkopen de merken Sun-arts, Degor en Torresol. Door onze ervaring en relaties bieden wij u de mogelijkheid om te kiezen uit alle soorten gordijnen. Dit doen wij in combinatie met kwaliteit, snelle leveringen en deskundigheid.

Diverse kunststof gordijnen mogelijk

Horrenbouw biedt u de mogelijkheid om een vliegengordijn te bestellen die past binnen uw interieur, smaak en budget. Bij ons kunt u gordijnen in diverse grootten, stoffen en motieven kopen, waardoor uw vliegengordijn ‘eigen’ aan zal voelen. Deze bieden wij in drie vormen aan:

  • Doe het zelf-pakket
  • Kant & klaar pakket

Direct een kunststof vliegengordijn bestellen

Heeft u een vliegengordijn gezien in onze webshop die in uw inrichting past? Twijfel dan niet en bestel direct. Vervolgens bezorgen wij uw nieuwe gordijn thuis en kunt u zich stijlvol wapenen tegen vliegen in huis of op kantoor.