Geen producten (0)

 

Kunststof vliegengordijnen in alle uitvoeringen

Bent u op zoek naar een kunststof vliegengordijn welke naadloos aansluit bij uw interieur en smaak? Dan bent u bij Horrenbouw aan het juiste adres. De kunststof vliegengordijnen zijn onderverdeeld in de subcategorieën 'draadgordijnen', 'hulzengordijnen' en 'kralengordijnen'. Selecteer de juiste categorie en bekijk welk vliegengordijn het beste bij uw smaak en wensen past. Voor elke situatie is een geschikt gordijn leverbaar. 

Geen producten (0)

 

Het kunststof vliegengordijn en Horrenbouw

Horrenbouw is al vele jaren dé specialist op gebied van horren en horgordijnen en heeft daardoor de focus en kennis om u het juiste vliegengordijn te bieden. Wij verkopen de bekende kwaliteitsmerken Sun-arts, Degor en Torresol. Elk van deze merken heeft zijn eigen specifieke gordijnen met bijbehorende eigenschappen. Denk aan kunststof gordijnen waartoe de hulzengordijnen en de kralengordijnen behoren. Nieuw zijn de gordijnen van lamellen en pvc linten. Alle gordijnen zijn leverbaar in gangbare maten zoals met name 90 x 210 cm, ideaal voor uw normale deur! Door onze ervaringen en relaties bieden wij u de mogelijkheid om te kiezen uit alle soorten gordijnen. Dit doen wij in combinatie met kwaliteit, snelle leveringen en deskundigheid.

Diverse kunststof vliegengordijnen mogelijk

Horrenbouw biedt u de mogelijkheid om een kunststof vliegengordijn te bestellen die past binnen uw interieur, smaak en budget. Bij ons kunt u gordijnen in diverse grootten, stoffen en motieven kopen, waardoor uw vliegengordijn ‘eigen’ aan zal voelen. Deze bieden wij in drie vormen aan:

  • Doe het zelf-pakket
  • Kant & klaar pakket
  • Maatwerk gordijnen

Direct een kunststof vliegengordijn bestellen

Heeft u een vliegengordijn gezien in onze webshop die in uw inrichting past? Twijfel dan niet en bestel direct. Vervolgens bezorgen wij uw nieuwe gordijn thuis en kunt u zich stijlvol wapenen tegen vliegen in huis of op kantoor. Heeft u nog vragen of zoekt u een ander type vliegengordijn? Neem dan geheel vrijblijvend contact op per mail of telefoon. Ook kunt u direct een medewerker spreken middels de live chatfunctie, wel zo makkelijk!