Geen producten (0)
Geen producten (0)
Sterke 90 graden hordeur hoekstukken
Binnenkort leverbaar!
Buitenhoek 90 graden hordeur 2 1 1 3 Hordeur hoekstuk gemonteerd
1 2 3 4
 

Sterke kunststof hoekverbinding hordeur

€ 4,95 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Omschrijving

Hoekverbinding voor hordeuren

De zware kwaliteit hoekverbinding die u hier ziet is passend bij de hordeurprofielen. Het is een grote hoekverbinding waarbij de profielen niet op verstek gezaagd hoeven te worden, maar haaks 90 graden. Op de foto te zien in donkere kleur, maar ook in wit leverbaar. Deze hoekstukken worden (naar keuze) geleverd bij onze hordeur bouwpakketten, maar worden ook los aangeboden. Of ze ook op andere hordeurprofielen passen is ons niet bekend. Let op, de hoekstukken klemmen niet volledig uit zichzelf en dienen dus vastgezet te worden met enkele schroeven of parkers, om zodoende een stevige verbinding te krijgen. De schroeven worden door de profielen in de hoekstukken gedraaid of geboord. 

Horrenbouw en hordeuronderdelen

Horrenbouw levert al lange tijd alles op het gebied van horren en hordeuren, met name op gebied van zelfbouw. Op het gebied van de hordeuren en bijbehorende onderdelen is het assortiment aanzienlijk uitgebreid, onder andere met deze sterke hoekstukken voor hordeuren. Uiteraard ook alle andere zware kwaliteit hordeuronderdelen leverbaar. 

Sterke verstekhoeken voor hordeuren kopen

Wilt u zelf een sterke hordeur maken met de 90 graden hoekverbindingen? Neem dan deze sterke hordeur hoekstukken. Deze zijn passend op onze degelijke hordeurprofielen. Of ze ook op profielen van andere makelij passen is ons niet bekend. Bestel de hoeken eenvoudig via de webshop en u kunt binnen 1 a 2 werkdagen uw eigen hordeur maken. Nog vragen? Neem vrijblijvend contact op per mail of telefoon. Ook kunt u direct een medewerker spreken via de online chat.