Geen producten (0)
Geen producten (0)
Sterke 90 graden hordeur hoekstukken
Sterke hoekverbinding hordeur Hordeur hoekstuk wit Hordeur compleet pakket Opbouwtekening hordeuren
1 2 3 4
 

Sterke kunststof hoekverbinding hordeur

€ 2,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 1 tot 2 werkdagen
Specificaties
Productcode 15013-1238
Omschrijving

Hoekverbinding voor hordeur

De zware kwaliteit hoekverbinding die u hier ziet is passend bij onze hordeurprofielen. Het is een grote hoekverbinding waarbij de profielen niet in verstek gezaagd hoeven te worden, maar haaks 90 graden. Op de foto te zien in donkere kleur, maar ook in wit leverbaar. Deze hoekstukken worden geleverd bij onze hordeur bouwpakketten, maar worden ook los aangeboden. Let op: deze hoeken passen alleen op de hordeurprofielen. Het deel wat in de profielen gaat is 20 x 20 mm. Per hoekstuk wordt het profiel verlengd met 30 mm. 

Horrenbouw en hordeuronderdelen

Horrenbouw levert al lange tijd alles op het gebied van horren en hordeuren, met name op gebied van zelfbouw. Op het gebied van de hordeuren en bijbehorende onderdelen is het assortiment aanzienlijk uitgebreid, onder andere met deze sterke hoekstukken voor hordeuren. Uiteraard ook alle andere zware kwaliteit hordeuronderdelen leverbaar. 

Sterke hoekstukken voor hordeuren kopen

Wilt u zelf een sterke hordeur maken met de 90 graden hoekverbindingen voor hordeuren? Neem dan deze sterke hordeur hoekstukken. Deze zijn passend op onze degelijke hordeurprofielen. Of ze ook op profielen van andere makelij passen is ons niet bekend. Bestel de hoeken eenvoudig via de webshop en u kunt binnen 1 a 2 werkdagen uw eigen hordeur maken. Nog vragen? Neem vrijblijvend contact op per mail of telefoon. Ook kunt u direct een medewerker spreken via de online chat.