Geen producten (0)
Geen producten (0)
Geschikt tot 20 kg hordeuren
Onderdelenset schuifhordeuren Set schuifhordeuronderdelen Voorbeeld passend profiel hordeurwieltjes
1 2 3
 

Onderdelenset voor schuifhordeuren

€ 19,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 1 a 2 werkdagen
Omschrijving

Hordeurwieltjes voor schuifhordeur

De set voor schuifhordeuren die u hier ziet bestaat uit onder andere wieltjes die aan de hordeur bevestigd kunnen worden, zodat deze kan schuiven door het profiel waarin de hordeur hangt. Naast deze 2 hordeurwieltjes bestaat deze set uit twee ondergeleiders, een deurstopper en de bijbehorende schoefjes. Deze onderdelen kunnen eventueel gebruikt worden bij de hordeurprofielen die wij aanbieden, maar zijn wellicht ook te gebruiken voor andere hordeursystemen. De wieltjes bewegen door een schuifdeurrail. Deze zal ook op onze website aangeboden worden. Het betreft hier een set welke geschikt is voor hordeuren tot 20 kg. De kleur van de wieltjes is zilver (metaalkleur). 

Horrenbouw en hordeuronderdelen

Horrenbouw levert al lange tijd alles op het gebied van horren en hordeuren, met name op gebied van zelfbouw. Op het gebied van de hordeuren en bijbehorende onderdelen is het assortiment aanzienlijk uitgebreid, onder andere met deze onderdelenset voor (schuif)hordeuren. Uiteraard ook alle andere losse onderdelen leverbaar.

Schuifhordeuronderdelen kopen

Bent u op zoek naar losse onderdelen voor hordeuren, en dan in het bijzonder voor schuifhordeuren? Horrenbouw levert vele soorten onderdelen voor schuifhordeuren, waaronder deze hordeurwieltjes en andere onderdelen, verpakt in een mooie hordeur onderdelenset. Levering binnen 1 a 2 werkdagen. Nog vragen? Neem vrijblijvend contact op per mail of telefoon. Ook kunt u direct een medewerker spreken via de live chatfunctie.