Geen producten (0)

Vliegengordijn vervangen

Wilt u uw oude en versleten vliegengordijn vervangen voor een gloednieuw exemplaar dat niet alleen goed werkt, maar ook nog eens naadloos aansluit bij uw interieur en smaak? Dan bent u bij Horrenbouw aan het juiste adres. Horrenbouw levert 'af fabriek' originele vliegengordijnen van de merken Sun-arts, Torresol en Degor. De vliegengordijen zijn leverbaar in zeer veel verschillende soorten, maten en uitvoeringen. 

Het vliegengordijn en Horrenbouw

Horrenbouw is enkele jaren geleden opgericht en heeft de focus en kennis om u het juiste vliegengordijn te bieden. Wij verkopen de merken Sun-arts, Degor en Torresol. Door onze ervaring en relaties bieden wij u de mogelijkheid om te kiezen uit vele soorten gordijnen. Dit doen wij in combinatie met kwaliteit, snelle leveringen en deskundigheid. Tevens voorzien wij in een uitstekende after sales. Een extra optie is een vliegengordijn op maat laten maken. Neemt u hiervoor even contact met ons op. 

Geen producten (0)

 


 

Vele soorten vliegengordijnen leverbaar

Horrenbouw biedt u de mogelijkheid om een vliegengordijn te bestellen die past binnen uw interieur, smaak en budget. Bij ons kunt u gordijnen in diverse grootten, stoffen en motieven kopen waardoor uw vliegengordijn ‘eigen’ aan zal voelen. Denk hierbij aan kunststof gordijnen, magneetgordijnen of aluminium gordijnen. Deze vliegengordijnen zijn allemaal in zeer veel uitvoeringen, maten, kleuren en motieven leverbaar. Voor iedereen en iedere situatie is een passend vliegengordijn leverbraar tegen een uiterst scherpe prijs. Het grootste deel van het assortiment is zowel kant&klaar te bestellen, maar ook als doe-het-zelf pakket. Indien gewenst kunt u ook een gordijn op maat laten maken.

Direct een vliegengordijn bestellen

Heeft u een vliegengordijn gezien in onze webshop die bij uw inrichting past? Twijfel dan niet en bestel direct. Vervolgens bezorgen wij uw nieuwe gordijn snel thuis en kunt u zich stijlvol wapenen tegen vliegen in huis en/of op kantoor.

Hoe moet ik meten? Klik hier voor de uitleg