Geen producten (0)

Een vliegengordijn op maat


Wilt u graag een vliegengordijn bestellen? Maak dan kennis met de webshop van Horrenbouw. Bij ons kunt u uw oude en versleten gordijn vervangen voor een gloednieuw exemplaar. Zo weet u zeker dat u die nare vliegen buiten de deur houdt.

Naadloze aansluiting bij uw interieur

Een vliegengordijn op maat bestellen bij Horrenbouw zorgt er niet alleen voor dat uw gordijn weer goed werkt. Maar ook dat deze naadloos aansluit bij uw interieur én smaak. Zo is het gordijn niet langer een doorn in het oog. Wij leveren onder meer vliegengordijnen van de merken Sun-arts, Torresol en Degor.

U kunt de gordijnen verkrijgen in diverse soorten, maten en uitvoeringen. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden en opties in onze webshop!

Geen producten (0)


Waarom een vliegengordijn aanschaffen?

Met een vliegengordijn aan uw deur komen er geen insecten als vliegen, wespen en muggen in uw huis als de buitendeur openstaat. Op warme en heldere avonden wilt u uiteraard relaxed buiten zitten op uw terras of tuin. Echter als u de deur openhoudt en geen hor of gordijn gebruikt, zullen binnen de kortste keren insecten uw huis overnemen.

Een vliegengordijn bestellen van hoge kwaliteit


Als u een vliegengordijn online gaat bestellen, dan wilt u natuurlijk wel dat deze van hoge kwaliteit is. U koopt immers niet iets om dit na een korte periode al weer weg te moeten gooien. Bij Horrenbouw bent u verzekerd van mooie producten van hoge kwaliteit. Zo ook van onze vliegengordijnen.

Snelle levering, sales en hoge deskundigheid

Onze webshop is enkele jaren geleden opgericht en de medewerkers beschikken over de juiste focus en kennis om u het beste product aan te kunnen bieden. Zo verkopen wij onder meer merken van topkwaliteit. Tevens kunt u van ons snelle leveringen, hoge deskundigheid en uitstekende after sales verwachten. Naast onze vliegengordijnen beschikken wij over nog veel meer producten. Van horonderdelen, tot aan horrengaas of horprofielen.

Kijk gerust rond in onze webshop om inspiratie op te doen op het gebied van horren.

Vele soorten vliegengordijnen leverbaar


Bij Horrenbouw kunt u een vliegengordijn online kopen, wel zo makkelijk. U heeft hierbij de keuze uit vele opties. Zo kunt u ook een deurgordijn op maat bestellen. Deze wordt aangepast aan uw interieur, smaak én budget. U heeft de keuze uit diverse groottes, stoffen en motieven. Uw gordijn gaat hierdoor geheel ‘eigen’ aanvoelen.

Als u een vliegengordijn bestelt, dient u eerst de maat van uw deurkozijn op te meten. Dan weet u de kozijnbreedte en -hoogte. De levertijd van uw bestelling is gemiddeld 2 werkdagen.

Kant en klaar of doe-het-zelf

Of u nu een kunststof gordijn, magneetgordijn of aluminium gordijn wenst, wij hebben in huis wat u zoekt! U kunt bij Horrenbouw een kant en klaar vliegengordijn online kopen óf in een doe-het-zelf pakket. Zo kunt u heerlijk zelf aan de slag. Tevens kunt u bij ons ook een deurgordijn bestellen.

Bent u nieuwsgierig naar hoe u moet meten? Bekijk dan gerust onze uitleg! U kunt uiteraard ook altijd advies inwinnen bij een van onze medewerkers. Wij helpen u van harte verder.

Aluminium en hulzen gordijnen

Wat is het beste vliegengordijn? De meningen verschillen hierover. Sommigen vinden enkel het einddoel belangrijk: vliegen en andere insecten tegenhouden. Terwijl anderen de uitstraling het belangrijkst vinden: past het gordijn wel bij mijn interieur qua kleur en motief. Of gaat u voor het goedkoopste gordijn ongeacht kwaliteit? Bij ons vindt u het alle drie gecombineerd in één vliegengordijn.

Vliegengordijnen worden gemaakt van diverse materialen. De populairste materialen zijn:

  • Vliegengordijn hulzen (kralen): dit vliegengordijn bestaat uit hulzen, kralen, haken, ophanghaken en een ophangstrip. Het gordijn wordt letterlijk in elkaar geregen. Door de combinatie van hoogwaardig PVC met metalen haken is het gordijn ijzersterk en kan het tegen een stootje.
  • Aluminium: deze type gordijnen worden vaak toegepast op plekken waar de combinatie design en functionaliteit belangrijk is. Een deurgordijn van aluminium is zwaar in uitvoering. Hierdoor zal het vliegengordijn minder wind vangen dan een ander soort gordijn. Met als gevolg minder schade aan deur en kozijn.
  • Kunststof: een draadgordijn, hulzengordijn en kralengordijn zijn van het materiaal kunststof gemaakt. Ook een vliegengordijn van PVC linten behoren toe aan de kunststof gordijnen.

Direct een vliegengordijn bestellen?


Wilt u gelijk een vliegengordijn bestellen? Kijk dan gerust rond in onze webshop voor een geschikt exemplaar. Heeft u er een gezien? Twijfel dan niet! U kunt razendsnel en heel eenvoudig een gordijn online bestellen op de website van Horrenbouw. Wij leveren deze snel bij u thuis af. Zodat u zich vliegensvlug tegen nare insecten kunt wapenen.

Heeft u nog vragen en/of opmerkingen? Wij helpen u van harte verder. Bel naar 0503070010 of mail naar info@horrenbouw.nl.

Hoe moet ik meten? Klik hier voor de uitleg