Geen producten (0)
Geen producten (0)

Hordeurprofiel zware kwaliteit - meerdere uitvoeringen

€ 14,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 1 tot 2 werkdagen
Omschrijving

Zware kwaliteit hordeurprofielen

Deze hordeurprofielen zijn van zeer degelijke kwaliteit en geschikt voor het maken van stevige hordeuren. Wij gebruiken deze profielen voor onze hordeur bouwpakketten, maar bieden ze ook los aan. De kleur van de profielen is Wit RAL 9010 of Grijs Geanodiseerd. Leverbaar op 100 cm, 150 cm of 200 cm. Daar waar eerder vaak hordeuren gemaakt werden met onze voorzethorprofielen, kan het nu met zeer dikke aluminium hordeurprofielen. Op de foto ziet u het verschil met de voorzethorprofielen. In de keuzemenu's kunt u de kleur en de afmeting selecteren. Uiteraard zijn bijpassende onderdelen als bijvoorbeeld hoekstukken ook leverbaar. 

Hordeurprofielen en Horrenbouw

Horrenbouw levert al vele jaren alles op het gebied van horren en hordeuren, met name op gebied van zelfbouw. Door de jaren heen hebben we de focus en kennis ontwikkeld om u de juiste hordeurprofielen te leveren, waarbij deze profielen de nieuwste uitbreiding van het assortiment zijn. Liever een compleet bouwpakket? Klik dan hier.

Sterke hordeurprofielen kopen

Bestel uw sterke dikke aluminium hordeurprofielen eenvoudig via de webshop en ontvang deze binnen enkele dagen. Wanneer u nog vragen heeft kunt u deze vrijblijvend stellen via de mail of de telefoon. Ook kunt u direct een medewerker spreken via de live chatfunctie.