Geen producten (0)
Geen producten (0)

Luxe hordeur als bouwpakket

Nieuw in het assortiment hor bouwpakketten is het hordeur bouwpakket. Dit is niet zomaar een hordeur, maar een zeer sterke kwalitatief hoogstaande hordeur welke bestaat uit zeer stevige profielen, hoekstukken, horgaas en andere toebehoren. De afmeting van het bouwpakket is 240 cm hoog bij 100 cm breed. De profielen zijn uiteraard door u zelf op de voor u geschikte maat te zagen. Naast de uitstekende kwaliteit is een ander groot voordeel dat de hordeur te voorzien is van elk type gaas dat we in het assortiment hebben. Dat betekent dat u een hordeur kunt maken welke voorzien is van standaard gaas, maar ook van bijvoorbeeld Petscreen indien u huisdieren heeft. Ook wit gaas, zwart gaas, panoramagaas of anti-pollengaas behoren tot de mogelijkheden. Normale hoekstukken of verstekhoeken, het kan allemaal. De hordeur heeft de kleur wit 9010. Later zijn wellicht meer kleuren leverbaar. 

Scharnierende hordeur of schuifhordeur

De hordeur kan op twee manieren worden gebruikt. U kunt kiezen voor een scharnierende hordeur of voor een schuifhordeur. Een scharnierende hordeur kan logischerwijs als een deur worden gebruikt en wordt gemonteerd met stevige hordeurscharnieren, daar waar de schuifhordeur van verschoven kan worden door middel van een geleider. Uiteraard zijn zowel de scharnierende hordeur als de schuifhordeur te voorzien van alle soorten horgaas. 

Sorteer op:  

Stel zelf samen!
Bouwpakket sterke scharnierende hordeur Scharnierende hordeur bouwpakket Na veel onderzoek en…
€ 275,00
Op voorraad

Maak uw eigen zware kwaliteit hordeur

Wilt u zelf uw eigen luxe degelijke hordeur maken? Bestel dan een bouwpakket van een schuifhordeur of een scharnierende hordeur en maak uw eigen stijlvolle kwaliteits hordeur. Stel deze samen met het gaas van uw keuze en houdt het vliegend ongedierte buiten de deur. Het aanbod horren was al erg groot, maar met deze luxe hordeur is het doe-het-zelf assortiment op mooie wijze gecomplementeerd.