Geen producten (0)
Geen producten (0)

Eenvoudig isoleren met voorzetramen

Horrenbouw is een bedrijf wat zich voornamelijk richt op de (zelf)bouw van horren en alles wat daar bij komt kijken. Nu zijn de horprofielen echter ook erg geschikt om er in plaats van voorzethorren, voorzetramen van te maken. Op deze manier kunt u eenvoudig isoleren zonder daar gelijk de hoofdprijs voor te hoeven betalen. De voorzetramen kunnen worden voorzien van transparante PVC folie waardoor u extra isolatie creeert. Tevens kunt u nog gewoon door het folie heen kijken. Een gemakkelijke manier om te besparen op uw energiekosten. Tevens kunt u hiermee ook tocht beperken, wat ook weer meer comfort zal geven. 


Sorteer op:  

Nieuw!
Isolerende Folie Transparant 137 cm breed - p/m1 Isolerende PVC folie voor voorzetramen U ziet hier…
€ 17,95
Op voorraad

Transparante pvc folie voor isolatie

Het transparante folie kan gebruikt worden om te monteren in de (voorzet)horprofielen. Het folie wordt echter ook los aangeboden. Naast isloatie wordt het ook veel gebruikt voor bijvoorbeeld het dak van cabrio's, in voortenten, terrasafschermingen, windschermen etc. Het transparante isolerende folie heeft een breedte van 137 cm en een dikte van 0,3 mm. Alle andere specificaties zult u bij het artikel zelf vinden. 

Isolerende voorzetramen kopen

Wanneer u eenvoudig maar doeltreffend wilt isoleren zonder de hoofdprijs te bepalen, gebruik dan de voorzetramen van Horrenbouw. Eenvoudig zelf te maken en zeer doeltreffend. Nog vragen? Neem geheel vrijblijvend contact op per mail of telefoon. Ook kunt u direct een medewerker aanspreken via de live chatfunctie.