Geen producten (0)
Geen producten (0)

Scharnierende hordeuren kant en klaar

Scharnierende hordeuren zijn zeer doeltreffend en makkelijk in gebruik. De naam zegt het al, het is een deur die open en dicht kan. Dit gaat door middel van scharnieren aan de ene zijde en magneten aan de andere zijde. In het midden zit een tussenbar voorzien van handgreep. Op deze manier houdt u vervelend ongedierte buiten en kunt u in de zomer toch genieten van de frisse buitenlucht. De scharnierende hordeur wordt kant en klaar geleverd en er is keuze uit vele RAL kleuren. Voor alle gangbare kleuren is dus een passende scharnierende hordeur leverbaar. Optioneel te voorzien van een schopplaat. Bekijk ons gehele assortiment op Horrenbouw.nl.

 


Helaas bevinden er zich in deze categorie nog geen producten.

Probeert u het later nog eens!

Horrenbouw en scharnierende hordeuren

Horrenbouw levert al sinds vele jaren allerlei producten op gebied van horramen, vliegengordijnen en hordeuren. Dit doen we aan de hand van de kernpunten deskundigheid, betaalbaarheid, snelle leveringen en een uitstekende service. De hordeuren worden kant en klaar geleverd. Deze deuren kunnen worden afgehaald bij onze werkplaats, maar kunnen ook met een bezorgservice geleverd worden. De reguliere postdiensten worden voor hordeuren niet gebruikt, dit om te kunnen waarborgen dat er volledig strakke en nette producten geleverd worden. Het betreft hier maatwerk, de levertijd bedraagt twee a drie weken. 

Online scharnierende hordeur kopen

Bent u op zoek naar een scharnierende hordeur in een passende kleur? Dan bent u bij Horrenbouw op de juiste plaats. U kunt online het bestelformulier invullen aan de hand van onze instructies. Vervolgens nemen wij contact met u op om alles even door te nemen. Indien u nog vragen heeft kunt u ons bereiken per mail, telefonisch of rechtstreeks door middel van de online chat welke rechtsonder in het scherm zichtbaar is. Twijfel niet en geniet van de buitenlucht zonder dat er ongedierte binnen komt.