Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2
 

Cortenda model 492 Clips roze / wit / paars afm 90x210 cm

€ 39,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode 492
EAN code 8,71777E+12
Omschrijving

Clips vliegengordijn

Een Clips vliegengordijn is vervaardigd van kunststof clps. Dit Cortenda gordijn schittert in simpliciteit en effectiviteit. Een budget oplossing voor enkele seizoenen. Geen zware kwaliteit maar uitermate goed geschikt voor deuropeningen op plaatsen met weinig wind.

Clips deurgordijnen en horrenbouw

Horrenbouw verkoopt het originele Cortenda clips vliegengordijn en daarbij geldt OP= OP voor deze modellen cips gordijnen. Middels onze keuze fiters maakt u binnen een hand omdraai een selectie uit de meest uiteenlopende modellen deurgordijnen.

Een budget clips vliegengordijnen of een hoogwaardig Sunarts vliegengordijn?

Horrenbouw maakt het mogelijk om het clips vliegengordijn van uw keuze te bestellen tegen de meest gunstige prijs zonder verzendkosten . Vanwege de korte levensduur adviseren we altijd om voor de kwaliteit van Sunarts te kiezen. Wij verkopen gordijnen in diverse maten, motieven en soorten.

Direct bestellen

Heeft u een keuze gemaakt en past het vliegengordijn bij uw inrichting ? Ga direct naar onze webshop en bestel direct online. Wij bezorgen uw gordijn binnen 1 tot 2 werkdag keurig aan huis zonder verzendkosten of andere bijkomende kosten. Maatwerk is niet mogelijk bij deze clips deurgordijnen en OP is OP.