Geen producten (0)
Geen producten (0)

Schuifhordeur tot 300 cm

€ 595,00 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Schuifrichting Links of rechts
Materiaal profiel Aluminium
Kleur profiel Ral 9001 crème
Materiaal gaas Glasfiber
Kleur gaas Grijs of zwart
Bevestiging Door middel van rail en bovenbak
Mogelijkheid tot plaatsing als dubbele deur Ja
Extra opties Schopplaat, eindkap voor bovenbalk
Omschrijving

Schuifhordeur samenstellen

De schuifhordeur is een uitstekend middel om ongedierte buiten de deur te houden. U kunt uw vaste deur openen en genieten van de frisse zomerlucht met een mooi uitzicht. De schuifhordeur hangt aan de bovenkant in de bovenbak en wordt op de vloer begeleid door een rail. Deze rail kan ook aan het onderkozijn bevestigd worden, het zogenaamde Z-profiel (zie plaatje 3). De schuifhordeur heeft een tussenbar, waarmee de schuifhordeur ook geopend en gesloten wordt. Standaard wordt grijs gaas gebruikt, maar ook zwart gaas behoort tot de mogelijkheden. Tevens zijn er vele mogelijke kleuren voor de profielen. Optioneel kan de deur voorzien worden van een schopplaat, een eindkap voor de bovenbalk en van een middenstop voor bovenbak (bij plaatsing van een dubbele deur). U kunt kiezen tussen een deur die naar rechts opent of naar links opent. Plaatsing mogelijk 'op de dag' of 'in de dag', wat inhoudt 'op het kozijn' of 'in het kozijn'. 

Let op: de hordeuren worden met de grootste zorg gemaakt. Om de kwaliteit te waarborgen is verzending met de postdiensten wegens afmetingen en kwetsbaarheid niet mogelijk. De hordeuren kunnen derhavle worden afgehaald bij ons magazijn in Groningen of in Den Bosch. 

Bestellen: Kies eerst de juiste breedtecategorie en vul vervolgens de exacte breedte in. 

Horrenbouw en schuifhordeuren

Horrenbouw levert al sinds vele jaren alles op het gebied van insectenwerking, zowel aan de particuliere als aan de zakelijke markt.  Dit doen wij op basis van kwaliteit, scherpe prijzen en een uitstekende klantenservice. Zo zijn ook deze schuifhordeuren van een uitstekende kwaliteit welke niet te vergelijken is met producten uit de bouwmarkt. 

Schuifhordeur online bestellen

U kunt uw eigen deur samenstellen door alle velden in te voeren. Kies de maatvoering, de kleur profielen/gaas en de eventuele opties. Een andere manier is het officiele bestelformulier invullen. Wanneer u dit invult krijgt u van ons een reactie met een prijsopgaaf. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen per mail, telefoon of met de live chatfunctie. 

Bestelformulier