Geen producten (0)

Vliegengordijnen van Sunarts, Torresol en Degor in alle soorten en maten


Op deze website kunt u rechtstreeks "af fabriek" uw Torresol, Sunarts of Degor vliegengordijn bestellen. Het is gemakkelijk om uw favoriete vliegengordijn te bekijken en te bestellen.

Voordat u uw vliegengordijn bestelt dient u de maat van uw deurkozijn op te meten. U heeft namelijk uw kozijnbreedte- en hoogte nodig om te kiezen uit diverse soorten vliegengordijnen. De levertijd is gemiddeld 2 werkdagen. Wij verwijzen u naar de kant-en-klaar aanbiedingspakketten, deze vliegengordijnen  zijn voor een zeer aantrekkelijke prijs geheel voorgeregen, u dient uw vliegengordijn dan enkel nog vanuit de doos op te hangen!

Vliegengordijn vervangen

Wilt u uw oude en versleten vliegengordijn vervangen voor een gloednieuw exemplaar dat niet alleen goed werkt, maar ook nog eens naadloos aansluit bij uw interieur en smaak? Dan bent u bij Horrenbouw aan het juiste adres.

Vliegengordijnen en Horrenbouw

Horrenbouw is enkele jaren geleden opgericht en heeft de focus en kennis om u de juiste vliegengordijnen te bieden. Door onze ervaring en relaties, bieden wij u de mogelijkheid om te kiezen uit diverse gordijnen. Dit doen wij in combinatie met kwaliteit, snelle leveringen en deskundigheid.

Diverse vliegengordijnen mogelijk

Horrenbouw biedt u de mogelijkheid om een vliegengordijn te bestellen die past binnen uw interieur, smaak en budget. Bij ons kunt u vliegengordijnen in diverse grootten, stoffen en motieven kopen, waardoor uw vliegengordijn ‘eigen’ aan zal voelen. Deze bieden wij in drie vormen aan:

Direct bestellen

Heeft u een vliegengordijn gezien in onze webshop die in uw inrichting past? Twijfel dan niet en bestel direct. Vervolgens bezorgen wij uw nieuwe gordijn thuis en kunt u zich stijlvol wapenen tegen vliegen in huis of op kantoor.