Geen producten (0)
Geen producten (0)

Professioneel Tussenprofiel 200 cm

€ 13,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode 14785-1144
Omschrijving

Hor tussenprofielen 200 cm

Voor de versteviging van uw vaste raamhor gebruikt u tussenprofielen. Deze profielen worden gebruikt voor afmetingen groter dan 150 cm (kleiner kan ook) en zijn verkrijgbaar in de kleuren wit, grijs en creme. Bent u op zoek naar raamhor tussenprofielen en horonderdelen? Dan bent u bij Horrenbouw aan het juiste adres. Met de speciale blokjes voor tussenprofielen zorgt u ervoor dat het profiel wordt vastgeklemd in het raamwerk. De tussenblokjes zijn optioneel bij te bestellen in de kleuren wit en grijs. 

Hor tussenprofielen en Horrenbouw

Horrenbouw is enkele jaren geleden opgericht en heeft de focus en kennis om u de juiste tussenprofielen te leveren. Door onze ervaring en relaties bieden wij u de mogelijkheid om te kiezen uit diverse kleuren en lengtes. Dit doen wij in combinatie met kwaliteit, snelle leveringen en deskundigheid.

Soorten Tussenprofielen

Horrenbouw biedt u de mogelijkheid om een tussenprofiel te bestellen voor het zelf maken van al uw horren. Bij ons koopt u raamhor tussenprofielen in diverse maten en kleuren. U heeft 2 montagemogelijkheden:

  • Te gebruiken in combinatie met inzethorren groter dan 150 cm
  • Te gebruiken in combinatie met voorzethorren (draaiende raamhorren) groter dan 150 cm

Direct bestellen

Heeft u tussenprofielen gezien die aan uw wensen en specificaties voldoen? Twijfel dan niet en bestel direct. Vervolgens bezorgen wij uw tussenprofielen snel thuis en kunt u zich stijlvol wapenen tegen vliegen in huis of op kantoor.

H