Geen producten (0)
Geen producten (0)
Montage met popnagels of parker
Tussenprofiel Inzet Wit 9010 Tussenprofiel Wit 9010 Tussenprofiel Inzet Creme 9001 Tussenprofiel Creme 9001 Tussenprofiel Inzet Antraciet 7016 Tussenprofiel Antraciet 7016 Tussenprofiel inzethor Montage tussenprofiel inzethor Tussenprofiel inzethor met popnagel Montage tussenprofiel inzethor achter gaas langs Tussenprofiel inzethor technisch
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
 

Tussenprofiel t.b.v. inzethor

€ 9,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 1 tot 2 werkdagen
Specificaties
Productcode 15000-1274
Omschrijving

Tussenprofiel voor inzethorren

Er worden twee soorten tussenprofielen aangeboden. Dit type tussenprofiel is speciaal voor inzethorren en zorgt ervoor dat uw hor niet doorbuigt wanneer u het gaas inspant. In de regel wordt een tussenprofiel gebruikt wanneer een hor een lengte (of breedte) heeft vanaf ongeveer 150 cm. Dit type tussenprofiel wordt gemonteerd door middel van popnagels in de kleine kamer van het profiel. Het gaas loopt bij het profiel langs en hoeft niet ingerold te worden. Dit model tussenbar is leverbaar in alle kleuren waarin de inzethorren ook leverbaar zijn, denk aan Wit 9010, Creme 9001 en Antraciet 7016. Ook andere kleuren zijn op aanvraag leverbaar. De maten zijn 100 cm, 150 cm en 200 cm. Zo kunt u uw inzethor stevig in elkaar zetten. 

Er is ook een type tussenprofiel leverbaar welke officieel voor voorzethorren bedoeld is, maar welke ook prima bruikbaar zijn voor inzethorren. Deze zijn erg makkelijk te monteren door middel van tussenblokjes welke simpel op het kaderprofiel geklikt worden. Deze tussenprofielen kunt u ook gebruiken voor uw inzethorprofielen, 

Tussenprofielen en Horrenbouw

Horrenbouw levert al vele jaren alles op het gebied van zelfbouw horren, waaronder de tussenprofielen. Dit gebeurt op basis van kwaliteit, snelle leveringen en deskundigheid. Het assortiment is zeer ruim, zodat u in alle gevallen de juiste producten kunt vinden. 

Hor tussenprofielen bestellen

Wilt u een tussenprofiel gebruiken om uw inzethor te verstevigen, bestel deze dan gemakkelijk via de site. U kunt de kleur en de afmetingen selecteren, waarna het profiel binnen 1 a 2 werkdagen bij u geleverd wordt. Nog vragen? Neem geheel vrijblijvend contact op per mail of telefoon. Ook kunt u direct een medewerker aanpspreken via de live chatfunctie.