Geen producten (0)
Geen producten (0)

Professioneel Tussenprofiel 150 cm

€ 8,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode 12273-1141
Omschrijving
4 stuks kopen, 5% korting  
8 stuks kopen, 7,5% korting  
16 stuks kopen, 10% korting  
32 stuks kopen, 15% koritng  
64 stuks kopen, 20% korting  

 

Hor tussenprofielen 150 cm

Voor de versteviging van uw vaste raamhor gebruikt u tussenprofielen Deze worden gebruikt voor afmetingen groter dan 150 cm. U kunt voor stevigheid ook kiezen voor een tussenprofiel bij afmeteingen kleiner dan 150 cm indien gewenst. Bent u op zoek naar raamhor tussenprofielen en horonderdelen? Dan bent u bij Horrenbouw aan het juiste adres. Met de speciale blokjes voor tussenprofielen zorgt u ervoor dat het profiel wordt vastgeklemd in het raamwerk. De blokjes zijn optioneel bij te bestellen. Per tussenprofiel worden dan 2 blokjes geleverd in de kleur wit of grijs. 

Hor tussenprofielen en Horrenbouw

Horrenbouw is enkele jaren geleden opgericht en heeft de focus en kennis om u de juiste tussenprofielen te leveren. Door onze ervaring en relaties bieden wij u de mogelijkheid om te kiezen uit diverse kleuren en lengtes. Dit doen wij in combinatie met kwaliteit, snelle leveringen en deskundigheid.

Soorten Tussenprofielen

Horrenbouw biedt u de mogelijkheid om een tussenprofiel te bestellen voor het zelf maken van al uw horren. Bij ons koopt u raamhor tussenprofielen in diverse maten en kleuren. U heeft 2 montagemogelijkheden:

  • Te gebruiken in combinatie met inzethorren groter dan 150 cm
  • Te gebruiken in combinatie met voorzethorren (draaiende raamhorren) groter dan 150 cm

Direct bestellen

Heeft u tussenprofielen gezien die aan uw wensen en specificaties voldoen? Twijfel dan niet en bestel direct. Vervolgens bezorgen wij uw tussenprofielen thuis en kunt u zich stijlvol wapenen tegen vliegen in huis of op kantoor.

 

 Vaste Raamhor 

H

Horproflielen kunnen wij in elke gewenste Ral kleur leveren. Deze profielen zijn uitermate geschikt voor het bouwen van vaste scharnierende raamhorren. Vaste raamhorren zijn eenvoudig om te maken.

Er zijn drie manieren:

  • met kunststof hoeken
  • met verstekhoeken
  • met verstelbare hoeken