Geen producten (0)
Geen producten (0)
Op aanvraag leverbaar
Onderrail plissedeur grijs
 

Onderrail voor plissehordeur kunststof - 260 cm - grijs

€ 34,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 2 a 5 werkdagen
Specificaties
Afmetingen (l,b,h) 335 x 0,34 x 0,05 cm
Omschrijving

Kunststof onderrail voor plissedeur

U ziet hier een onderrail (ook wel geleider genoemd) voor een plissehordeur. Deze onderrail is passend bij onze plissehordeuren, maar ongetwijfeld ook bij andere type plissedeuren. Het betreft een grijze kunststof onderrail met een lengte van 260 cm. De breedte is 34 mm en de hoogte 5 mm.

Vanwege de lengte kan deze rail niet via de reguliere postdiensten verzonden worden. Bestellen kan via de site, maar levering in overleg. Eventueel afhalen in Groningen is mogelijk. Puur bestellen via de site om te laten bezorgen is dus niet mogelijk. 

Horrenbouw en hordeuronderdelen

Horrenbouw levert al lange tijd alles op het gebied van horren en hordeuren, met name op gebied van zelfbouw. Op het gebied van de hordeuren en bijbehorende onderdelen is het assortiment vanwege grote vraag behoorlijk uitgebreid, onder andere met deze onderrail voor plissedeuren. Uiteraard ook alle andere losse onderdelen op het gebied van zelfbouwhorren leverbaar.

Onderrail voor plissehordeuren kopen

Wij kunnen deze onderrail voor plissedeuren leveren, echter wel op aanvraag. Dit vanwege het feit dat we niet met de reguliere post kunnen zenden. Afhalen of met een koerier kan wel. Nog vragen? Neem vrijblijvend contact op per mail of telefoon. Ook kunt u direct een medewerker spreken via de live chatfunctie.