Geen producten (0)
Geen producten (0)
Op aanvraag leverbaar
Bovenbak plissedeur - losse onderdelen plissedeur
 

Bovenbak voor plissehordeur - Wit - 335 cm - Aluminium

€ 64,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 2 a 5 werkdagen
Specificaties
Afmetingen (l,b,h) 335 x 0,38 x 0,60 cm
Omschrijving

Plissedeur aluminium bovenbak 335 cm wit 9010

Aluminium bovenbak voor plissehordeuren. Deze bovenbak is passend bij onze plissedeuren, maar vast ook bij andere modellen. De afmetingen van deze bovenbak bedragen 60 x 38 mm (H x B). De lengte is 335 cm. De kleur van de aluminium bovenbak is Wit RAL 9010.

Let op: Vanwege de lengte van deze bovenbak is deze niet met de reguliere post te verzenden. Wel kan deze in overleg worden afgehaald in Groningen. Indien u deze bovenbak wilt bestellen neem dan even contact met ons op. 

Horrenbouw en hordeuronderdelen

Horrenbouw levert al lange tijd alles op het gebied van horren en hordeuren, met name op gebied van zelfbouw. Op het gebied van de hordeuren en bijbehorende onderdelen is het assortiment vanwege grote vraag behoorlijk uitgebreid, onder andere met deze aluminium bovenbak voor plissehordeuren. Uiteraard ook alle andere losse onderdelen op het gebied van zelfbouwhorren leverbaar.

Bovenbak voor plissehordeuren kopen

Zoekt u een nieuwe bovenbak voor uw plissehordeur? Bekijk dan onze hordeuronderdelen waaronder deze witte aluminium bovenbak. Levering van dit artikel is op aanvraag. Nog vragen? Neem vrijblijvend contact op per mail of telefoon. Ook kunt u direct een medewerker spreken via de live chatfunctie