Geen producten (0)
Geen producten (0)
Aanbieding!
Schopplaat 33 x 90 cm Hordeur met schopplaat voorbeeld
1 2
 

Schopplaat voor hordeur 900 x 330 x 0,8 mm - Aluminium wit gelakt

€ 14,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 1 tot 2 werkdagen
Specificaties
Afmetingen (l,b,h) 0 x 90 x 33 cm
Omschrijving

Hordeur schopplaat wit 33 x 90 cm - niet omgezet

Een schopplaat in een hordeur zorgt ervoor dat u uw hordeur niet per ongeluk 'stuk schopt' door met uw schoen tegen de onderkant van het gaas aan te komen. De sterke schopplaat wordt vanwege het gebruikte aluminium ook wel stuccoplaat genoemd. De afmetingen zijn 33 cm hoog bij 90 cm breed. De dikte van de stucco schopplaat is 0,8 mm, wat een goede kwaliteit waarborgt. Deze schopplaat is 'niet omgezet' en dient met parkers gemonteerd te worden. Let op, deze schopplaat past niet bij ons hordeur bouwpakket, aangezien die schopplaten 94 cm breed zijn en deze 90 cm breed is. De kleur van de schopplaat is wit, het materiaal aluminium. 

Horrenbouw en schopplaten

Horrenbouw levert ak vele jaren alles op het gebied van zelfbouw horren. Daar waar eerder voornamelijk artikelen leverbaar waren voor het maken van raamhorren, hebben we na veel vraag nu ook een uitgebreid assortiment voor het maken van hordeuren. De schopplaat is een van deze hordeuronderdelen. 

Schopplaat voor hordeur kopen

Bestel uw stucco schopplaat voor (onze) hordeuren gemakkelijk via de webshop en bouw of repareer uw eigen hordeur. Tevens ook alle andere hordeuronderdelen leverbaar. Heeft u nog vragen? Neem geheel vrijblijvend contact op per mail of telefoon. Ook kunt u direct een medewerker spreken via de live chatfunctie.