Geen producten (0)
Geen producten (0)
Binnenkort leverbaar!
Schopplaat 30 x 100 cm Hordeur met schopplaat
1 2
 

Schopplaat voor hordeur 30 x 100 x 0,8 cm - Wit

€ 39,95 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Specificaties
Afmetingen (l,b,h) 0 x 100 x 30 cm
Omschrijving

Hordeur schopplaat 30 x 100 cm

Een schopplaat in een hordeur zorgt ervoor dat u uw hordeur niet per ongeluk 'stuk schopt' door met uw schoen tegen de onderkant van het gaas aan te komen. De sterke schopplaat wordt vanwege het gebruikte aluminium ook wel stuccoplaat genoemd. De afmetingen zijn 30 cm hoog bij 100 cm breed. De dikte van de stucco schopplaat is 0,8 mm, wat een goede kwaliteit waarborgt. De schopplaat is te gebruiken in combinatie met onze hordeurprofielen, welke een speciale inkeping heeft waar de plaat precies inpast. Wellicht ook te gebruiken voor andere doeleinden, maar dan naar eigen inzicht. De kleur van de schopplaat is Wit 9010. indien u de schopplaat wilt gebruiken in combinatie met onze hordeurprofielen, dan heeft u ook een extra tussenprofiel nodig om de schopplaat in vast te zetten. 

Horrenbouw en schopplaten

Horrenbouw levert ak vele jaren alles op het gebied van zelfbouw horren. Daar waar eerder voornamelijk artikelen leverbaar waren voor het maken van raamhorren, hebben we na veel vraag nu ook een uitgebreid assortiment voor het maken van hordeuren. De schopplaat is een van deze hordeuronderdelen. 

Schopplaat voor hordeur kopen

Bestel uw stucco schopplaat voor (onze) hordeuren gemakkelijk via de webshop en bouw of repareer uw eigen hordeur. Tevens ook alle andere hordeuronderdelen leverbaar. Heeft u nog vragen? Neem geheel vrijblijvend contact op per mail of telefoon. Ook kunt u direct een medewerker spreken via de live chatfunctie.