Geen producten (0)
Geen producten (0)
Sterke hordeur verstekhoeken
Binnenkort leverbaar!
Verstekhoek voor hordeuren 2 1 2 Verstekhoek voorbeeld Verstekhoek voorbeeld Verstekhoek gemonteerd
1 2 3 4 5 6
 

Sterke verstekhoek voor hordeur

€ 5,75 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Omschrijving

Hordeur verstekhoeken 

De verstekhoek die u hier ziet is geschikt voor onze hordeurprofielen. Het betreft een dikke sterke kunststof verstekhoek welke ook bij de hordeur bouwpakketten geleverd worden. Deze hordeur verstekhoeken zijn nu dus ook los leverbaar. Let op, de verstekhoeken passen in onze hordeurprofielen, echter zitten ze niet direct helemaal vast. De hoeken zullen dus met enkele schroeven of parkers vastgezet moeten worden, om zo een zeer sterke hoekverbinding te krijgen. Deze schroeven zullen door het profiel geboord moeten worden. Ter info, deze hoeken passen dus niet op de normale horprofielen voor raamhorren.

Horrenbouw en hordeuronderdelen

Horrenbouw levert al lange tijd alles op het gebied van horren en hordeuren, met name op gebied van zelfbouw. Op het gebied van de hordeuren en bijbehorende onderdelen is het assortiment aanzienlijk uitgebreid, onder andere met deze sterke verstekhoeken voor hordeuren. Uiteraard ook alle andere losse onderdelen leverbaar.

Sterke hoeken voor hordeuren kopen

Wilt u zelf een sterke hordeur maken met verstekhoeken? Neem dan deze sterke hordeur verstekhoeken. Deze zijn passend op onze degelijke hordeurprofielen. Of ze ook op profielen van andere makelij passen is ons niet bekend. Bestel de hoeken eenvoudig via de webshop en u kunt binnen 1 a 2 werkdagen uw eigen hordeur maken. Nog vragen? Neem vrijblijvend contact op per mail of telefoon. Ook kunt u direct een medewerker spreken via de online chat.