Geen producten (0)
Geen producten (0)

Bouwpakket sterke scharnierende hordeur

€ 275,00 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Specificaties
Afmetingen (l,b,h) 0 x 110 x 240 cm
Kleur: Wit Ral 9010
Afmetingen Breed 110 x Hoog 240 cm
Materiaal Zware kwaliteit aluminium profielen
Hoekverbinding 90 graden hoeken of verstekhoeken
Type horgaas Gaas naar keuze, zie opties
Type inrolpees Grijs, zwart of wit
Schopplaat Optioneel leverbaar. Afmeting 30 cm hoog x 100 cm breed
Omschrijving

Scharnierende hordeur bouwpakket wit

U ziet hier een bouwpakket voor een sterke luxe scharnierende hordeur, ook wel draaihordeur genoemd. Naar dit product is steeds meer vraag gekomen en inmiddels kunnen we een zeer mooi bouwpakket aanbieden. Daar waar eerder vaak hordeuren werden gemaakt met profielen die eigenlijk voor raamhorren zijn, hebben we nu zeer sterke degelijke profielen die geschikt zijn om een hordeur te maken (zie foto voor verschil raamhorprofiel en hordeurprofiel). Het gaat om een bouwpakket voor een scharnierende hordeur (ook schuifhordeuren zijn leverbaar) van zware kwaliteit. De afmetingen zijn 110 breed bij 240 cm hoog. U kunt deze profielen uiteraard op de voor u geschikte maten zagen. De hordeur bouwpakketten zijn compleet, dus de sterke hordeurprofielen in Wit Ral 9010, tussenprofielen Wit Ral 9010, gaas, pees, hoekstukken, 2 magneten, een schopplaat (optie) en uiteraard 2 sterke metalen scharnieren. Het bouwpakket bestaat volledig uit zware degelijke materialen, zodat u zelf een hordeur kunt maken van uitstekende kwaliteit. De profielen worden recht gezaagd geleverd op 110 cm breed en 240 cm hoog. U kunt ze eventueel zelf in verstek zagen. 

Stel zelf uw sterke draaihordeur samen

Het bouwpakket voor de scharnierende hordeur is compleet, echter zijn er wel keuzes te maken. Zo zijn er verschillende hoekstukken. U kunt de profielen verstek zagen en de bijbehorende verstekhoeken gebruiken. Het is ook mogelijk de profielen recht af te zagen en de 90 graden hoekstukken te gebruiken. Verder is het mooie aan deze hordeuren dat ze met alle soorten gaas leverbaar zijn die aangeboden worden. U kunt dus een hordeur maken met standaard gaas, maar ook met bijvoorbeeld Petscreen. Een hordeur met Petscreen zorgt ervoor dat uw huisdieren het gaas niet kapot kunnen maken, wel zo prettig en eigenlijk nergens anders leverbaar. U kunt bij het gaas ook nog een passende kleur inrolpees selecteren. Als laatste heeft u de keuze de hordeur van een schopplaat te voorzien. Let op, de schopplaat heeft de afmeting 100 cm breed bij 30 cm hoog. Het in elkaar zetten van de hordeur is geen hogere wiskunde, maar enige technische kennis is wel gewenst. 

Mogelijke soorten horgaas

 • Standaard grijs gaas
 • Standaard zwart gaas
 • Standaard wit gaas
 • Petscreen grijs (huisdierbestendig)
 • Petscreen zwart (huisdierbestendig)
 • Panoramagaas (meer zicht)
 • Anti pollengaas (houdt pollen tegen)
 • Extra fijnmazig gaas grijs (extra kleine mazen)
 • Extra fijnmazig gaas zwart (extra kleine mazen)

Mogelijke soorten inrolpees

 • Standaard 5,1 mm pees grijs
 • Zwart pees 5,1 mm (iets stugger)
 • Wit standaard 5,1 mm pees
 • Petscreen wordt altijd geleverd met 4,4 mm dik grijs inrolpees

Schopplaat

U kunt kiezen voor een schopplaat. Deze zit onder aan de hordeur en zorgt voor bescherming. De schopplaat is 100 cm breed en 30 cm hoog. Let op, het bouwpakket heeft een breedte van 110 cm, waarbij de binnenmaat ongeveer 103 cm breed is. Indien u de volledige 103 breedte nodig heeft, dan past de schopplaat niet aangezien deze 100 cm breed is. Houd hier even rekening mee. Wanneer u de schopplaat bestelt wordt er ook een extra tussenprofiel meegeleverd. 

Luxe scharnierende hordeur kopen

Maak uw eigen luxe scharnierende hordeur met het hordeur bouwpakket. U kunt deze sterkte hordeur zelf samenstellen en voorzien van het gaas naar uw keuze. Sterke materialen zorgen voor een duurzame manier om vliegend ongedierte buiten de deur te houden. Selecteer de opties naar wens en bestel de hordeur gemakkelijk via de webshop. 

Hordeur afhalen of bezorgen op locatie

De hordeur bouwpakketten hebben een lengte van 240 cm. Wij verzenden met GLS, echter kunnen we pakketten zenden tot 200 cm. Langer kan wel, maar dan wordt een toeslag berekend van 50 euro aangezien het als zakelijke vracht / palletvracht wordt gerekend. We bieden de optie aan het bouwpakket af te halen in Groningen zodat u geen verzendkosten betaalt. Daarnaast zijn we bezig meerdere afhaallocaties door Nederland te creeren, zodat er landelijke dekking is. 

Afmetingen zware kwaliteit hordeurprofielen:

Hordeurpofiel afmetingen Hordeur tussenprofiel technisch