Geen producten (0)
Geen producten (0)
Passend op al onze profielen!
Inrolpees per meter grijs Inrolpees gemonteerd Zwart pees Wit pees
1 2 3 4
 

Standaard inrolpees per meter - 5,1 mm - diverse kleuren

€ 0,80 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 1 tot 2 werkdagen
Specificaties
Productcode 14636-1177
Omschrijving

Inrolpees standaard - grijs, zwart en wit

Om uw horgaas in onze profielen te kunnen monteren heeft u standaard 5,1 mm inrolpees nodig. Horrenbouw biedt dit standaard pees aan per losse meter in de kleuren grijs, zwart en wit. Het pees wat u hier ziet is het standaard inrolpees wat in al onze profielen past. Meestal wordt grijs gebruikt, maar in specifieke gevallen ook wit of zwart. Hierdoor zijn deze kleuren inrolpees ook toegevoegd aan het assortiment. Ons pees is krimpvrij en verweert niet. Het pees kent een kleine holle kern, hierdoor is het pees flexibel en is het makkelijker te monteren. Een andere benaming voor dit product is inrolveter of veter. Het aantal meter dat u bestelt wordt als 1 geheel geleverd, niet als losse meters. Let op, er wordt uitgegaan van onze profielen welke een 'geul' hebben van 5 mm.

Inrolpees grijs 5,1 mm

Grijs inrolpees is het standaard pees wat bij al onze profielen hoort. Het betreft zeer soepel pees met een dikte van 5,1 mm. Grijs is de meest gebruikte kleur, passend bij het grijze horrengaas. Het zit qua kleur tussen licht- en donkergrijs in.

Inrolpees wit 5,1 mm

Wit inrolpees is nieuw in het assortiment van Horrenbouw. Aangezien er steeds meer wit gaas wordt verkocht, werd de vraag naar wit pees ook steeds groter. Daarom is wit pees toegevoegd aan het assortiment. Het witte pees is erg soepel en kent een dikte van 5,1 mm. Uiteraard passend in al onze profielen. 

Inrolpees zwart 5,2 mm

Ook zwart inrolpees is nieuw toegevoegd aan het assortiment van Horrenbouw. Zwart gaas is een alternatief voor het standaard grijze gaas en zodoende is het zwarte pees toegevoegd. Het zwarte pees is 5,2 mm dik, maar is iets stugger dan het grijze en witte pees. 

Losse horonderdelen en Horrenbouw

Horrenbouw is al vele jaren specialist op gebied van horonderdelen en heeft de focus en kennis om u de juiste onderdelen voor al uw hortoepassingen te leveren. Door onze ervaring en relaties bieden wij u de mogelijkheid om te kiezen uit een breed gamma van onderdelen. Dit doen wij op basis van kwaliteit, snelle leveringen en deskundigheid. Zo hebben we ooknog dun inrolpees, 3,5 mm dik. Dit is voor oudere profielen en horren. U vindt de smalle pees hier.

Soorten horonderdelen

Horrenbouw biedt u de mogelijkheid om een onderdeel voor raamhor, hordeur of inzethor te bestellen voor het zelf maken van al uw horren. Wij verkopen de volgende onderdelen:

 • Hoeken t.b.v. horramen
 • Greepjes voor raamhorren
 • Inrolpees
 • Magneten
 • Wervels
 • Scharnieren
 • Veertjes
 • Horprofielen
 • Horgaas per strekkende meter
 • Horgaas per volle rol
 • Horprofielen

Direct inrolpees voor horren bestellen

Is het inrolpees geschikt voor uw toepassing? Twijfel dan niet en bestel direct. Vervolgens bezorgen wij uw onderdelen snel thuis en kunt u aan de slag met het maken van uw eigen hor.