Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Halve hulzen 100 stuks

€ 16,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Omschrijving

Vliegengordijn halve hulzen 100 stuks

Uw Sunarts vliegengordijn verlengen of uitbreiden met ophangprofielen, halve losse hulzen en haken of liever met een uitbreidingsset? Horrenbouw biedt de mogelijkheid om uw vliegengordijn gemakkelijk uit te breiden of te verlengen met de 100 losse halve hulzen van Sun-arts. De halve hulzen worden vaak gebruikt bij een vliegengordijn met een verspringend motief. Leverbaar in alle kleuren! Bij ons kunt u eenvoudig online bestellen, voor u het weet zijn insecten verleden tijd! Per eenheid van 100 stuks. Wanneer u 1 invult ontvangt u 1 keer 100 stuks. 

Vliegengordijn uitbreiden met halve losse hulzen

Niets is vervelender dan een vliegengordijn dat net te kort is of net niet breed genoeg. Gelukkig biedt Horrenbouw uitstekende oplossingen met losse onderdelen voor uw vliegengordijnen. Wij staan bekend om de uitstekende kwaliteit en service die wij leveren. Onze deskundigheid resulteert erin dat wij ook voor u een vliegen gordijn volledig op maat gemaakt kunnen ontwerpen. Tot slot werken wij met korte levertijden, zodat u snel van uw vliegengordijn kunt genieten.

Divers assortiment losse onderdelen

Horrenbouw biedt een uitgebreid assortiment losse onderdelen. Bij ons kunt u een onderdeel kiezen dat uitstekend aansluit op uw vliegengordijn. Ons assortiment onderdelen voor vliegengordijnen bestaat uit:

  • Uitbreidingssets hulzen en haken;
  • Hele haken,
  • Halve haken,
  • Halve en hele hulzen,
  • Ophanghaken,
  • Ophangprofielen.

Bestel direct uw halve losse hulzen bij Horrenbouw

Met een vliegengordijn voor uw deur van Horrenbouw kunt u jarenlang vooruit. Bestel direct online in onze webshop. Woont u in Nederland? Dan is verzending, bij besteding vanaf 60 euro, helemaal gratis!