Geen producten (0)
Geen producten (0)
Losse onderdelen
Hulzen 100 stuks
 

Hulzen 100 stuks

€ 11,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode 862
EAN code 0871777482862
Omschrijving

Vliegengordijn hulzen 100 stuks

Uw vliegengordijn verlengen of uitbreiden met ophangprofielen, losse hulzen, haken of liever met een uitbreidingsset? Horrenbouw biedt de mogelijkheid om uw vliegengordijn gemakkelijk uit te breiden of te verlengen met de 100 losse hulzen van Sun-arts. Leverbaar in alle kleuren! Bij ons kunt u eenvoudig online bestellen, voor u het weet zijn insecten verleden tijd! Per eenheid van 100 stuks. Wanneer u bij aantal 1 invult ontvangt u 1 keer 100 stuks. 

Vliegengordijn uitbreiden met losse hulzen

Niets is vervelender dan een vliegengordijn dat net te kort is of net niet breed genoeg. Gelukkig biedt Horrenbouw uitstekende oplossingen met losse onderdelen voor uw vliegengordijnen. Wij staan bekend om de uitstekende kwaliteit en service die wij leveren. Onze deskundigheid resulteert erin dat wij ook voor u een vliegen gordijn volledig op maat gemaakt kunnen ontwerpen. Tot slot werken wij met korte levertijden, zodat u snel van uw vliegengordijn kunt genieten.

Divers assortiment losse onderdelen

Horrenbouw biedt een uitgebreid assortiment losse onderdelen. Bij ons kunt u een onderdeel kiezen dat uitstekend aansluit op uw vliegengordijn. Ons assortiment onderdelen voor vliegengordijnen bestaat uit:

  • Uitbreidingssets hulzen en haken;
  • Hele haken;
  • Halve haken;
  • Ophanghaken.
  • Ophangprofielen.

Bestel direct uw losse hulzen bij Horrenbouw

Met een vliegengordijn voor uw deur van Horrenbouw kunt u jarenlang vooruit. Bestel direct online in onze webshop. Woont u in Nederland? Dan is verzending, bij besteding vanaf 60 euro, helemaal gratis! 

Ook interessant