Geen producten (0)
Geen producten (0)
Losse onderdelen
Strip hoekprofiel (L-profiel) 110 cm
 

Strip hoekprofiel (L-profiel) 110 cm

€ 22,95 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Specificaties
Productcode 860
EAN code 0871777482860
Omschrijving

Vliegengordijn hoekprofiel 110 cm

Uw vliegengordijn verlengen of uitbreiden met Ophangprofielen, losse hulzen en haken of liever met een uitbreidingsset? Horrenbouw biedt de mogelijkheid om uw vliegengordijn gemakkelijk uit te breiden of te verlengen. Bij ons kunt u eenvoudig online bestellen, voor u het weet zijn insecten verleden tijd!

Hoekprofiel 110 cm

Niets is vervelender dan een vliegengordijn dat net te kort is of net niet breed genoeg. Gelukkig biedt Horrenbouw uitstekende oplossingen met losse onderdelen voor uw vliegengordijnen. Wij staan bekend om de uitstekende kwaliteit en service die wij leveren. Onze deskundigheid resulteert erin dat wij ook voor u een vliegen gordijn volledig op maat gemaakt kunnen ontwerpen. Tot slot werken wij met korte levertijden, zodat u snel van uw vliegengordijn kunt genieten.

Divers assortiment losse onderdelen

Horrenbouw biedt een uitgebreid assortiment losse onderdelen. Bij ons kunt u een onderdeel kiezen dat uitstekend aansluit op uw vliegengordijn. Ons assortiment onderdelen voor vliegengordijnen bestaat uit:

  • Uitbreidingssets hulzen en haken;
  • Hele haken;
  • Halve haken;
  • Ophanghaken.
  • Ophangprofielen.

Bestel direct uw hoekprofiel bij Horrenbouw

Met een vliegengordijn voor uw deur van Horrenbouw kunt u jarenlang vooruit. Bestel direct online in onze webshop. Woont u in Nederland? Dan is verzending, bij besteding vanaf 60 euro, helemaal gratis!

Ook interessant