Geen producten (0)
Geen producten (0)
Voor elk type horprofiel bruikbaar
Universeel tussenprofiel Wit 9010 Universeel tussenprofiel Creme 9001 Universeel tussenprofiel Antraciet 7016 Klemveer voor montage universeel tussenprofiel Klemveer voor tussenprofiel Klemveer in tussenprofiel Universeel tussenprofiel gemonteerd
1 2 3 4 5 6 7
 

Universeel tussenprofiel voor elk type hor

€ 8,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 1 a 2 werkdagen
Specificaties
Productcode 15156-1292
Omschrijving

Universeel tussenprofiel voor elk type hor

Nieuw in ons assortiment zijn de universele aluminium tussenprofielen. Deze tussenprofielen zijn te gebruiken voor zowel voorzethorprofielen als inzethorprofielen. Het universele tussenprofiel wordt gemonteerd door middel van klemveren. Deze klemveren worden eenvoudig aan beide uiteinden van het tussenprofiel geklemd, waardoor het tussenprofiel op het kaderprofiel vastgezet kan worden. Het grote voordeel is dat u geen gebruik hoeft te maken van popnagels of schroeven, wat de montage dus makkelijker maakt. Ook hoeft u bij dit type tussenprofiel het gaas niet aan beide zijden in te rollen, dit scheelt gaas, pees en tijd. 

De universele tussenprofielen zijn in eerste instantie leverbaar in de kleuren Wit 9010, Creme 9001 en Antraciet 7016. De beschikbare maten zijn 100 cm, 150 cm en 200 cm. In het keuzemenu kunt u het tussenprofiel van uw keuze selecteren. 

Tussenprofielen en Horrenbouw

Horrenbouw levert al vele jaren alles op het gebied van zelfbouw horren, waaronder diverse modellen tussenprofielen. Dit gebeurt op basis van kwaliteit, snelle leveringen en deskundigheid. Het assortiment is zeer ruim, zodat u in alle gevallen de juiste producten kunt vinden. 

Hor tussenprofielen bestellen

Wanneer u eenvoudig en snel een hor tussenprofiel wilt monteren, neem dan deze universele tussenprofielen. Leverbaar in meerdere kleuren en afmetingen. Eenvoudige montage door middel van rvs klemveren. Nog vragen? Neem vrijblijvend contact op per mail of telefoon. Ook kunt u direct een medewerker spreken via de live chatfunctie.