Geen producten (0)
Geen producten (0)

150 cm Raamhorprofiel 26 mm Professioneel

€ 7,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode 12221-1164
Afmetingen (l,b,h) 150 x 0 x 0 cm
Materiaal profiel Aluminium
Standaard kleuren Wit (9010), Creme (9001) en Grijs
Beschikbare Profieldiepten 26 mm
Beschikbare Lengtes 100, 150 en 210 cm
Verpakking Koker, bundel, karton
Vervoerder GLS
Levertijd Standaardkleur 1 tot 3 werkdagen
Levertijd RAL kleur X 2 tot 4 weken
Omschrijving

Volumekorting:

4 stuks kopen, 5% korting  
8 stuks kopen, 7,5% korting  
16 stuks kopen, 10% korting  
32 stuks kopen, 15% koritng  
64 stuks kopen, 20% korting  

 

Horprofielen voorzet 26 mm 150 cm diverse kleuren

Voor het zelf maken van uw vaste raamhor gebruikt u 26 mm horprofielen. Deze worden gebruikt voor ramen die naar buiten draaien en kiepen. Bent u op zoek naar raamhor profielen en horonderdelen? Dan bent u bij Horrenbouw aan het juiste adres. Deze profielen worden aangeboden in de kleuren Wit (RAL9010), Creme (RAL9001) en Grijs Geanodiseerd. U kunt uw kleur kiezen in het keuzemenu. Een andere naam voor raamhorprofiel is 'voorzethorprofiel'. 

Horprofielen en Horrenbouw

Horrenbouw is enkele jaren geleden opgericht en heeft de focus en kennis om u de juiste horprofielen te leveren. Door onze ervaring en relaties bieden wij u de mogelijkheid om te kiezen uit diverse soorten en lengtes. Dit doen wij in combinatie met kwaliteit, snelle leveringen en deskundigheid.

Montage en verbinding raamhorprofielen

Horrenbouw biedt u de mogelijkheid om een horprofiel te bestellen voor het zelf maken van al uw horren. Bij ons koopt u raamhorprofielen in diverse maten en kleuren. U heeft 2 montagemogelijkheden:

  • In de dag / in het kozijn
  • Op de dag / op het kozijn

De raamhorren zijn te verbinden door DHZ 26 mm hoeken of door verstekhoeken. Montage gaat door middel van wervels en scharnieren, vaak in combinatie met een magneet en handgreep. U vindt deze producten bij de horonderdelen

Direct bestellen

Heeft u horprofielen gezien die aan uw wensen en specificaties voldoen? Twijfel dan niet en bestel direct. Vervolgens bezorgen wij uw voorzethorprofielen thuis en kunt u zich stijlvol wapenen tegen vliegen in huis of op kantoor.

 

 Vaste Raamhor