Geen producten (0)
Geen producten (0)
Nieuw!
Isolerende folie pvc Isolerende folie transparant pvc Isolerende folie op rol Isolerende folie op rol 2
1 2 3 4
 

Isolerende Folie Transparant 137 cm breed - p/m1

€ 17,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 1 a 2 werkdagen
Specificaties
Afmetingen (l,b,h) 100 x 137 x 0 cm
Omschrijving

Isolerende PVC folie voor voorzetramen

U ziet hier transparante pvc folie welke geschikt is om te gebruiken in een voorzetraam. Op deze manier kunt u eenvoudig maar doeltreffend isoleren zonder dat het gelijk weer veel geld kost of een grote ingreep is. Het isolerende pvc folie is transparant en u kunt het monteren in onze voorzetprofielen of universele profielen. Door een voorzetraam onstaat een betere isolatie waardoor u bespaart op uw energiekosten, wat wel zo prettig is in deze tijden waar energie erg duur is. Tevens kunt u het comfort verhogen doordat eventuele tocht beperkt kan worden. Het folie wordt ook gebruikt in bijvoorbeeld daken van cabrio's, voortenten, terrasafscherming, windschermen etc. De transparante folie kent een breedte van 137 cm en wordt per strekkende meter aangeboden. Bij aantal vult u het aantal meter in. Meerdere meters worden altijd als 1 geheel verzonden, dus niet als losse meters. 

Eigenschappen isolerende folie

Het transparante isolerende folie is UV-gestabiliseerd en kent een dikte van 0,3 mm. Een voorzetraam met deze folie kan een u-waarde halen van circa 5. In combinatie met bestaand glas verbetert u de u-waarde. Enkele voorbeelden:

Enkelglas zonder voorzetraam: u-waarde = 6 / Enkelglas met voorzetraam, u-waarde 2,78. Verbetering met factor 2,15

Dubbelglas zonder voorzetraam: u waarde = 2,5 / Dubbelglas met voorzetraam, u-waarde is 1,67. Verbetering met factor 1,5

HR++ zonder voorzetraam: u-waarde is 1,1 / HR++ met voorzetraam, u-waarde is 0,9. Verbetering met factor 1,22

Uiteraard zijn dit indicaties die per situatie kunnen verschillen. 

Isolerende folie kopen

Wilt u graag uw huis isoleren zonder gelijk de hoofdprijs te betalen? Gebruik dan het transparante isolerende folie voor het maken van een voorzetraam. Uw zicht blijft en uw energierekening daalt, wel zo prettig! Heeft u nog vragen? Neem geheel vrijblijvend contact op per mail of telefoon. Ook kunt u direct een medewerker spreken door middel van de live chatfunctie.