Geen producten (0)
Geen producten (0)
Nieuw in Nederland!
Primeur in Nederland!
Privacy gaas zwarte kant (normaal) Privacy gaas zilveren kant (minder inkijk)
1 2
 

Privacygaas Zilver - Zwart 145 cm breed p/m1

€ 27,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 1 a 2 werkdagen
Specificaties
Afmetingen (l,b,h) 100 x 145 x 0 cm
Omschrijving

Privacygaas - gaas met minder inkijk

Horrenbouw heeft de primeur in Nederland met het aanbieden van het zogenaamde privacygaas. Privacygaas is een type horrengaas wat zorgt voor meer privacy binnen. Dit komt doordat de buitenkant van het horrengaas is voorzien van een rvs coating wat zorgt voor een mooi effect wat resulteert in minder inkijk. Zeer geschikt voor de meer bebouwde gebieden of wanneer u simpelweg minder inkijk wenst. Tegelijkertijd kunt u wel erg goed naar buiten kijken. De 'binnenkant' van het gaas is zwart polyester. Uiteraard wordt ook het vliegende ongedierte keurig buiten de deur gehouden door dit fijne privacyverhogende horgaas.

Specificaties privacygaas 

Het nieuwe privacygaas wordt aangeboden op een breedte van 145 cm. Net als bij alle andere soorten horrengaas wordt het geleverd per strekkende meter. Meerdere meters worden altijd als een geheel geleverd. Mocht u bij aantal bijvoorbeeld 3 invoeren, dan krijgt u een stuk van 145 cm bij 300 cm. De maaswijdte van dit type gaas is ongeveer 1 x 1 mm, behoorlijk fijn dus en zeer geschikt om vliegend ongedierte buiten te houden. De draden zijn geweven. 

Voorzorgsmaatregelen voor gebruik:

Omdat het licht ontvlambaar is, mag u het niet in de buurt van vuur gebruiken.

Gebruik bij het wassen een spons die is bevochtigd met een neutraal schoonmaakmiddel.

Gebruik geen andere chemicaliën dan neutrale schoonmaakmiddelen. Als u het met een hard voorwerp, zoals een schrobborstel, schrobt, kan het zilveren gedeelte loskomen.

Als het buiten donker is, verdwijnt het blinddoekeffect.

Privacy gaas kopen

Wanneer u meer privacy wilt terwijl u de ramen open heeft, gebruik dan het privacygaas. U houdt de vliegen buiten, heeft een goed zicht naar buiten, maar men kijkt veel minder makkelijk naar binnen. Een win-win situatie dus. Bestel eenvoudig via de website door bij aantal het aantal lopende meters in te voeren. De levertijd is slechts enkele dagen. Nog vragen? Neem vrijblijvend contact op per mail of telefoon. Ook kunt u direct een medewerker spreken via de live chatfunctie.