Geen producten (0)
Geen producten (0)
Houdt warmte en ongedierte buiten.
Nieuw!
Thermoscreen zwart 122 breed
 

Thermoscreen Zonwerend Horgaas Zwart 122 cm breed p/m1

€ 27,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 1 a 2 werkdagen
Specificaties
Afmetingen (l,b,h) 100 x 122 x 0 cm
Omschrijving

Zonwerend horrengaas - thermoscreen zwart 122 cm breed

U ziet hier zwart zonwerend horrengaas met een breedte van 122 cm, leverbaar per strekkende meter. Zonwerend horgaas, waarvan de officiele benaming thermoscreen is, is een type horgaas wat ook zeer geschikt is om de warmte buiten de deur te houden. Thermoscreen is gemaakt van glasfiber en vinyl, waardoor het als een soort doek aanvoelt. Het houdt naast de warmte ook vliegend ongedierte buiten de deur, terwijl er nog wel doorkijk mogelijk is. Hierdoor wordt het ook wel warmtewerend horrengaas genoemd. De doorkijk van dit materiaal is echter wel iets minder dan van normaal gaas, zie ook de afbeeldingen. Het zonwerende gaas is voor 32% open en de UV straling / warmte wordt voor ongeveer 70% tegengehouden. Ideaal materiaal wanneer u de ramen open wilt houden voor frisse lucht, maar de warmte en het ongedierte buiten wilt houden. Vul bij 'aantal' het aantal strekkende meters in wat u wenst, deze worden als 1 geheel geleverd. Heeft u liever een volle rol van 30 meter voor een scherpere prijs per meter, klik dan hier. Dit product is dikker dan normaal gaas, we raden dan ook aan het 4,4 mm pees te gebruiken, dat zal makkelijker inrollen dan 5,1 mm. 

Zonwerend horgaas en Horrenbouw

Horrenbouw levert al vele jaren alle soorten gaas. Daarbij is nu het zwarte thermoscreen toegevoegd. Het gaas lijkt op een soort doek en houdt naast de vliegen ook de warmte grotendeels buiten de door. Wel zo comfortabel! Wij bieden daarnaast alle soorten gaas op rol en per strekkende meter, vele kleuren en uitvoeringen! Dit doen we op basis van snelle leveringen, kwaliteit en deskundigheid. 

Warmtewerend zwart horgaas 122 cm breed kopen

Wilt u gebruik maken van zonwerend zwarte gaas, oftewel thermoscreen, met een breedte van 122 cm, bestel deze dan gemakkelijk via de webshop. Dit product is op aanvraag leverbaar, denk aan een levertijd van maximaal een week. Heeft u nog vragen? Neem geheel vrijblijvend contact op per mail of telefoon. Ook kunt u direct een medewerker spreken via de live chatfunctie.