Geen producten (0)
Geen producten (0)
Per strekkende meter
Nieuw!
Aluminium gaas zwart 1 0
 

Aluminium Horgaas Zwart 150 cm breed per m/1

€ 19,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 1 a 2 werkdagen
Specificaties
Afmetingen (l,b,h) 100 x 150 x 0 cm
Omschrijving

Aluminium horgaas zwart 150 cm breed

Horrenbouw biedt u de gelegenheid zwart aluminium horrengaas te bestellen met een breedte van 150 cm en een maaswijdte van ongeveer 1,2 x 1,3 mm. Het betreft hier aluminium horgaas met de officiele aanduiding '18 x 14', wat inhoudt dat er 18 verticale en 14 horizontale draden lopen per vierkante inch (2,53 cm/2). In de volksmond is het zwart aluminium gaas, echter is de officiele aanduiding 'charcoal'. Ook wordt het wel antraciet genoemd. Aluminium horgaas is sterker dan het standaard glasfiber horgaas en beschermt tegen bijvoorbeeld vogels, muizen en meer. Uiteraard wordt het ook voor vele andere toepassingen gebruikt. Het zwarte 150 cm brede aluminium horgaas is per strekkende meter verkrijgbaar. U vult bij 'aantal' het aantal strekkende meters in. Wanneer u meerdere meters aluminium horgaas bestelt, wordt dit als een geheel geleverd, dus niet per losse meter stukken.

Aluminium horgaas zwart 150 cm en Horrenbouw

Horrenbouw levert al vele jaren alles op het gebied van horrengaas en horonderdelen en heeft daardoor de focus en kennis om u het juiste horgaas te bieden. Door onze ervaring en relaties bieden wij u de mogelijkheid om te kiezen uit diverse soorten gaas. Dit doen wij op basis van kwaliteit, snelle leveringen en deskundigheid.

Direct zwart aluminium horgaas 150 cm bestellen

Heeft u aluminium horgaas gezien in onze webshop die bij uw toepassing past? Twijfel dan niet en bestel direct. Vervolgens bezorgen wij uw rol vliegengaas snel thuis en kunt u aan de slag met het zelf maken van uw horren. Neem voor vragen of opmerkingen vrijblijvend contact op per mail, telefoon of de live chatfunctie.