Geen producten (0)
Geen producten (0)
meerdere meters = 1 geheel
Aluminium horgaas 100 cm breed Aluminium gaas 100 cm breed
1 2
 

Aluminium Horgaas 100 cm breed p/m1

€ 13,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 1 a 2 werkdagen
Omschrijving

Aluminium horrengaas 100 cm breed

Horrenbouw biedt u de gelegenheid aluminium horrengaas te bestellen met een breedte van 100 cm en een maaswijdte van ongeveer 1,2 x 1,3 mm. Aluminium horgaas is sterker en duurzamer dan het standaard glasfiber horgaas. Het aluminium horgaas is per strekkende meter verkrijgbaar. U vult bij 'aantal' het aantal strekkende meters in. Wanneer u meerdere meters aluminium horgaas bestelt wordt dit als een geheel geleverd, dus niet per losse meter stukken. Het betreft hier zogenaamd 18 x 16 gaas, dat betekent 18 horizontale en 16 verticale draden per vierkante inch (2,54 cm2). 

Aluminium horrengaas en Horrenbouw

Horrenbouw levert al vele jaren alle soorten horrengaas, waaronder aluminium gaas, en heeft de focus en kennis om u het juiste type gaas te bieden. Door onze ervaring en relaties bieden wij u de mogelijkheid om te kiezen uit diverse soorten gaas. Dit doen wij op basis van kwaliteit, snelle leveringen en deskundigheid.

Direct aluminium horgaas 100 cm breed bestellen

Heeft u aluminium horgaas gezien in onze webshop die bij uw toepassing past? Twijfel dan niet en bestel direct. Vervolgens bezorgen wij uw vliegengaas snel thuis en kunt u aan de slag met het zelf maken van uw horren. Nog vragen? Neem geheel vrijblijvend contact op per mail of telefoon. Ook kunt u direct een medewerker spreken via de live chatfunctie.