Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Anti Pollengaas 120 cm breed per m/1

€ 23,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 1 tot 2 werkdagen
Specificaties
Afmetingen (l,b,h) 100 x 120 x 0 cm
Omschrijving

Anti Pollengaas 120 cm per strekkende meter

Anti pollengaas is een speciaal soort gaas wat niet alleen alle ongedierte buiten houdt (zeer fijnmagzig!), maar ook pollen weert. Het betreft hier gaas van het merk Poltex, wat gemaakt wordt door Van Heek. Het is ideaal gaas voor mensen die last hebben van hooikoorts en pollenallergie. Het pollengaas is zeer fijnmazig, maar laat wel gewoon licht door. Wel komt er iets minder licht door dan bij normaal gaas. Pollengaas is alleen in het zwart leverbaar en wordt door Horrenbouw aangeboden per strekkende meter. Het gaas kan met inrolpees worden ingeklemd in onze profielen. Dit product is 120 cm breed en is per strekkende meter te bestellen. Indien u meerdere meters bestelt wordt dit als een geheel geleverd, dus niet als losse meter stukken. Maaswijdte is 0,2 x 1,2 mm. 

Kenmerken Anti Pollengaas

Het is mogelijk om de voorzethorren en inzethorren te voorzien van Anti-Pollengaas. Dit is een horrengaas dat speciaal ontwikkeld is om pollen tegen te houden, dé oplossing voor mensen met hooikoorts en allergieën.

Enkele kenmerken:
- Anti-Pollengaas is voorzien van een speciaal soort coating, waardoor pollen zich hechten en dus niet naar binnen komen. 
- Dit gaas raakt niet snel verzadigd, aangezien het tot 300% van zijn eigen gewicht pollen kan absorberen. 
- Anti-Pollengaas kan worden gereinigd met water, waarbij de pollenwerende werking gewaarborgd blijft. 
- Een openheid van meer dan 50%, dus een goede luchtstroom. 
- 99% van de graspollen en 92% van alle pollen wordt tegengehouden door dit specifieke gaas. 

Online Anti Pollengaas 120 cm bestellen

U kunt het horgaas in onze website bestellen, waarna het snel uit voorraad geleverd kan worden. Het gaas wordt per strekkende meter aangeboden. Mocht u meerdere meters nodig hebben, dan kunt u het aantal meters invullen in het keuzemenu 'aantal'. Het gaas wordt altijd in een geheel geleverd. De levertijd bedraagt maximaal enkele dagen. Vragen? Neem vrijblijvend contact op per mail of telefoon. Ook kunt u direct een medewerker spreken via de live chatfunctie.