Geen producten (0)
Geen producten (0)
Op = Op
Op = Op
Thermoscreen wit 120 cm Thermoscreen wit 120 cm
1 2
 

Thermoscreen Zonwerend horgaas Wit 120 cm breed p/m1

€ 26,95 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Specificaties
Afmetingen (l,b,h) 0 x 120 x 0 cm
Omschrijving

Warmtewerend horrengaas - thermoscreen wit

U ziet hier wit zonwerend - warmtewerend horrengaas met een breedte van 120 cm, leverbaar per strekkende meter. Zonwerend horgaas, waarvan de officiele benaming thermoscreen is, is een type horgaas wat ook zeer geschikt is om de warmte buiten de deur te houden. Thermoscreen is gemaakt van glasfiber en vinyl, waardoor het als een soort doek aanvoelt. Het houdt naast de warmte ook vliegend ongedierte buiten de deur, terwijl er nog wel doorkijk mogelijk is. Hierdoor wordt het ook wel warmtewerend horrengaas genoemd. De doorkijk van dit materiaal is echter wel iets minder dan van normaal gaas, zie ook de afbeeldingen. Het zonwerende gaas is voor 32% open en de UV straling / warmte wordt voor ongeveer 70% tegengehouden. Ideaal materiaal wanneer u de ramen open wilt houden voor frisse lucht, maar de warmte en het ongedierte buiten wilt houden. Vul bij 'aantal' het aantal strekkende meters in wat u wenst, deze worden als 1 geheel geleverd. Dit product is dikker dan normaal gaas, we raden dan ook aan het 4,4 mm pees te gebruiken, dat zal makkelijker inrollen dan 5,1 mm. Dit uitgaande van onze profielen welke een peesgeul hebben van 5 mm. 

Warmtewerend horgaas en Horrenbouw

Horrenbouw levert al vele jaren alle soorten gaas. Daarbij is nu het thermoscreen toegevoegd. Het gaas lijkt op een soort doek en houdt naast de vliegen ook de warmte grotendeels buiten de door. Wel zo comfortabel! Wij bieden daarnaast alle soorten gaas op rol en per strekkende meter, vele kleuren en uitvoeringen! Dit doen we op basis van snelle leveringen, kwaliteit en deskundigheid. 

Warmtewerend wit horgaas 120 cm breed kopen

Wilt u gebruik maken van zonwerend wit gaas, oftewel thermoscreen, met een breedte van 150 cm, bestel deze dan gemakkelijk via de webshop. Dit product is op aanvraag leverbaar, denk aan een levertijd van maximaal een week. Heeft u nog vragen? Neem geheel vrijblijvend contact op per mail of telefoon. Ook kunt u direct een medewerker spreken via de live chatfunctie.