Geen producten (0)
Geen producten (0)
Uitloopproduct!
Aluminium horgaas 180 cm breed 180 cm breed aluminium horrengaas
1 2
 

Aluminium Horgaas 180 cm breed per m/1

€ 24,95 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Omschrijving

Aluminium horgaas 180 cm breed

Horrenbouw biedt u de gelegenheid aluminium horrengaas te bestellen met een breedte van 180 cm en een maaswijdte van ongeveer 1,1 x 1,2 mm. Aluminium horgaas is sterker dan het standaard glasfiber horgaas. Het aluminium horgaas is per strekkende meter verkrijgbaar. U vult bij 'aantal' het aantal strekkende meters in. Wanneer u meerdere meters aluminium horgaas bestelt, wordt dit als een geheel geleverd, dus niet per losse meter stukken.

Aluminium horgaas 180 cm en Horrenbouw

Horrenbouw levert al vele jaren alle soorten aluminium gaas en heeft daardoor de focus en kennis om u het juiste horgaas te bieden. Door onze ervaring en relaties bieden wij u de mogelijkheid om te kiezen uit diverse soorten gaas. Dit doen wij op basis van kwaliteit, snelle leveringen en deskundigheid.

Direct aluminium horgaas 180 cm breed bestellen

Heeft u aluminium horgaas gezien in onze webshop die bij uw toepassing past? Twijfel dan niet en bestel direct. Vervolgens bezorgen wij uw rol vliegengaas snel thuis en kunt u aan de slag met het zelf maken van uw horren. Neem voor vragen of opmerkingen vrijblijvend contact op per mail, telefoon of de live chatfunctie.