Geen producten (0)
Geen producten (0)

Set horgaas zwart met klittenband 130 x 150 cm

€ 7,95 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Specificaties
Bruto gewicht 3,00 Kg
Materiaal Polyester
Opbouw elastisch
Kwaliteit Budget
Herkomst Europese makelij (dus geen Chinees gaas)
Maaswijdte 1,4 x 1,4 mm
Gewicht 23 gram per vierkante meter
Openheid (% zonlicht) 65%
Brandveiligheid Niet bekend
Beschikbare breedtes 130 x 150 cm
Afname Per set
Verpakking Doosje
Vervoerder GLS
Levertijd 1 tot 2 werkdagen
Omschrijving

Klittenbandhor set 130 x 150 cm zwart

De set horgaas met bijbehorend klittenband met de afmetingen 130 x 150 cm is nieuw in het assortiment van Horrenbouw en een mooie budgetoplossing tegen het weren van ongedierte. Het is een zeer efficient en doeltreffend systeem voor een lage prijs, geschikt als hor voor een raam. Het betreft een set voorzien van zwart polyester horgaas en een rol bijbehorend klittenband. Het klittenband hecht sterk aan het gaas is en aan de andere kant voorzien van een plakstrip. Op deze manier kunt u zeer snel en gemakkelijk horgaas plaatsen door middel van het klittenband zonder dat u bijvoorbeeld een hor met profielen hoeft te maken. Dit scheelt uiteraard veel qua kosten. Het gaas is 130 x 150 cm, maar is op uw eigen maat te knippen. Het klittenband hecht over het gehele horgaas dus kunt u ook op de juiste afmetingen plaatsen. Het gaat hier om een snelle doeltreffende manier om ongedierte te weren en is zeer scherp geprijsd. Dit maakt het wel een budgetoplossing, het is minder duurzaam dan het duurdere glasfiber horgaas wat in de profielen geplaatst wordt. 

Horrenbouw en alles op gebied van horrengaas

Horrenbouw levert al sinds vele jaren alles op het gebied van horrengaas, alle soorten en maten horrengaas zijn leverbaar. De kernwaarden hierbij zijn deskundigheid, kwaliteit en klantgerichtheid. Nieuw is dus de voordelige en doeltreffende set voorzien van zwart polyester horrengaas met klittenband. Deze sets worden compleet geleverd in een doosje. 

Set klittenband horgaas bestellen

Wilt u geen last van vliegen meer en zoekt u een snelle doeltreffende manier om vliegen en muggen buiten te houden, maak dan gebruik van de set zwart horgaas met bijbehorend klittenband. Bestel deze gemakkelijk via de website tegen een zeer scherpe prijs en ontvang uw set klittenbandgaas binnen 1 a 2 werkdagen thuis. Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact met ons op via de mail, telefoon of live chatfunctie.